U19 sejrede i første kamp

Efter en rigtig god optakt til turneringen, var det en flok optimistiske AB spillere og ledere, som skulle starte op på den fantastisk flotte bane 1 mod Næstved, og holdet startede da også fantastisk.

Jesper Petersen er glad for starten.
- Vi startede fantastisk og efter 6 min. bringer Emil Scott holdet i front med 1-0, efter en flot solo præstation i venstre side.

- De næste 15 min. bliver et stort pres mod Næstveds mål, og kun takket være en usædvanlig stor præstation af Næstved keeperen, gør at kampen ikke blev lukket og slukket efter 20 min.

- Desværre scorer vi ikke i denne periode, og spillet bliver derefter lidt mere stift, der mangler bevægelse, forkerte beslutninger bliver taget, og vi må gå til pause med føring på 1-0.

- Fra starten af anden halvleg, forsøger vi igen at ligge tryk på Næstved, og det ser flot ud, indtil vi når sidste trediedel, her bliver det for egoistisk, og så finder vi ikke løsningerne.

- Dog kommer vi på 2-0 ved Adrian Kvist i 51 min. efter et flot hjørne fra Mads Holden (Billedet), dejligt igen at score på en standard. Efter 74 min kommer vi på 3-0, da Mads Kirkegaard scorer på et flot lob, igen en flot assist af Mads Holden.

- Næstved scorer til 3-1 på straffe, efter 82 min, som også bliver slutresultatet.

20 fantastisk flotte min. af holdet, og 70 min. som gav trænerstaben grå hår, så hårdt arbejde venter forude. Lørdag venter så en svær udekamp i Horsens, for både U17 og U19 mandskaberne.