To ungdomskontrakter på plads

På U17-holdet render der mange særdeles talentfulde spillere rundt, og to af disse har nu fået kontrakt i AB. Det drejer sig om to af profilerne, nærmere betegnet Simon Schultz og Alejandro Maillet, som begge har skrevet kontrakt for de næste to år.

U17-cheftræner Patrick Braune, giver dem begge nogle flotte ord med på vejen
- Alejandro er en meget dedikeret spiller, som har den rette indstilling til tingene. Han er hårdtarbejdende, og ved også at det netop er hårdt arbejde der kræves for at udvikle det åbenlyse talent. Knokler man ikke, så kommer man ikke til tops, uanset hvor stort et talent man er. Det ved Alejandro heldigvis godt, og selvom han ikke har været i miljøet længe, så arbejder han stenhårdt til træning og kamp. Her udnytter han sin speed, som den dybe 9’er. Alejandro er en rigtig spændende spiller.

- Schultz kom til AB for et års tid siden fra et lavere niveau, og har siden udviklet sig enormt. Han har været en profil i nærmest alle vores kampe, og har et rigtig godt venstreben. Herudover er han meget eksplosiv i sin fart på de første meter. Selvom han er lille af statur så har han et stort hjerte, og er en spiller vi tror rigtig meget på.

Vi ønsker de to spillere tillykke med kontrakten, og ser frem til at se mere til dem fremadrettet!