U19 sejrede i Thisted

Både U17 og U19 spillede i weekenden mod Thisted, og mens U19 kom sejrrigt ud af deres kamp, måtte U17 tage til takke med et uafgjort resultat. U17 kan til gengæld se frem til at spille finale i pokalturneringen mod Brøndby d. 3. juni.

Overbevisende sejr til U19
U19 vandt overbevisende 6-0 i sidste weekends kamp mod Thisted. Samspillet hos AB var rigtig godt, hvilket resulterede i en kamp, hvor AB-spillerne sad på 80 % af kampen og kun momentvis gav Thisted lov til at komme ind i kampen. Mod slutningen af kampen kunne Thisted-spillerne knap nok løbe med, og da kampen var på vej ind i tillægstiden, bad Thisteds målmand dommeren om at stoppe kampen.

U19 cheftræner Jesper Petersen udtaler
- Generelt er sæsonen indtil videre mere end godkendt. Vi spiller rigtig god fodbold, der er godt humør i truppen, og resultaterne er også tilfredsstillende. Vi smed nok førstepladsen i kampen mod HB Køge, men vi går stadig efter en plads i top tre i den samlede stilling. Samtidig har vi skubbet nogle af vores spillere videre til Thomas Nørgaard, så det betyder, at talentudviklingen på holdet fungerer. Vores sidste tre kampe er mod Viborg, B93 og Horsens. Det bliver tre hårde kampe, hvor vi skal være skarpe, hvis vi skal vinde, men vi går selvfølgelig efter de ni point.

Svag offensiv gav uafgjort resultat til U17
U17 holdets kamp mod Thisted blev en blandet fornøjelse. AB dominerede i forhold til boldbesiddelse, men havde svært ved at omsætte det til målchancer. Thisted fik scoret først, men AB svarede hurtigt igen med et mål fra Dagur Austmann Hilmarsson til 1-1. Et resultat, der holdt kampen ud.

U17 cheftræner Patrick Birch Braune udtaler
- I kampen mod Thisted var vores offensiv ikke stærk nok. Overordnet set er jeg dog tilfreds med sæsonen, hvor vi især i starten spillede rigtig stærkt. I forhold til den samlede stilling i divisionen er vi tilfredse, så længe vi bliver i den bedste halvdel.

- Vi er dog begyndt at kigge frem mod næste sæson og har også allerede sendt nogle af vores spillere videre til U19 holdet. Det er vi rigtig stolte over. Derudover slog vi i torsdags Lyngby ud af pokalturneringen, som ellers ligger i en bedre række end os. Så nu ser vi frem til at spille finale mod Brøndby d. 3. juni på Frederiksberg Stadion og håber at rigtig mange vil komme og heppe på os.