Sejr over Næstved og Sønderborg

Både U17 og U19 sejrede i weekenden, og kan se frem til næste uges opgør med selvtillid i bagagen.

U19 spillernes fællesskab er nøglen til succes
U19 vandt uden de store problemer sidste weekends kamp mod Næstved. Rasmus Arildsens tredje hattrick i denne sæson var medvirkende til sejren, men ellers fremhæves holdets fantastiske fællesskab og fælles målsætning, som en vigtig grundsten til holdets succes.

U19 Cheftræner Jesper Petersen udtaler
- I forhold til den seneste kamp mod Næstved, er der brugt meget energi på de taktiske aspekter i holdets spil – både defensivt og offensivt. Defensivt ser vi stærke ud, og det er tydeligt at se, at spillerne er rykket sammen. Offensivt er vi begyndt at ligne holdet fra efteråret, ideerne er der, langt flere ting lykkes, så det er fint. Min største tilfredsstillelse er, at de ting vi arbejder med til træning ses mere og mere på banen, slutter cheftræneren.

Holdets næste kamp på lørdag er mod Sønderjyske, der lige nu ligger nr. 5 i ligaen. SønderjyskE er nedrykker fra ligaen, og bliver en meget svær modstander. Ifølge Cheftræneren bliver der dog generelt ikke brugt meget tid på andre modstandere, da fokus ligger på at gøre egne spillere dygtigere dag for dag.

Med den træningstid, der er til rådighed, rettes al fokus mod eget spil, og udviklingen af den enkelte. Dog skal det bemærkes, at der er blevet brugt en enkelt træning på HB Køge i efteråret, da de valgte totalt at skifte stil efter Henrik Pedersens ankomst på senior.

U17 spillernes passion og vilje overrumplede FC Sønderborg
U17 holdet vandt hjemme over FC Sønderborg. Det blev en kamp, hvor holdet tidligt kom foran efter en indøvet detalje, hvor hjemvendte Daniel Warmbach steg til vejrs og headede holdet på 1-0. Kort efter gjorde Mads Kirkegaard efter nogle skarpe træk det til 2-0. De to tidlige mål gjorde desværre, at U17 holdet kom til at hvile lidt hen mod slutningen af første halvleg, og FC Sønderborg fik mulighed for at kom ind i kampen.

Kort før pausen gjorde Simon Schultz det til 3-0 efter en klinisk afslutning. I anden halvleg satte holdet sig på kampen igen og var i kontrol resten af kampen. I 69. minut fortsatte Mileta Rajovic sin vane med at score mål, og gjorde det til 4-0. Holdets islandske U17 landsholdspiller Dagur Ausmann, og på dagen også anfører, spillede en rigtig god kamp. Han kontrollerede midtbanen og sørgede for, at alsingerne sjældent kom til at true bagkæden.

U17 Cheftræner Patrick Birch Braune udtaler
- Vi kommer ud med intensitet, og det gjorde, at vi kunne dominere fra start. Det var sjusket at Sønberborg kom ind i kampen igen, men det blev der rettet op i pausen. Man skal score i sine gode perioder, men det er altså også rart, når man kan score i sine dårligere. Spillerene viste passion og vilje til at vinde fra første minut, og det overrumplede FC Sønderborg. Vores bagkæde har arbejdet lidt med bagspillet, og det udmøntede sig i flot spil, der ødelage FC Sønderborgs struktur.

U17 holdet møder næste weekend topholdet fra Haderslev. Det bliver en vanskelig opgave, da det er et stærkt hold med en meget stærk organisation. De har en dygtig og erfaren træner, der kommer til at gøre det svært for holdet. U17 holdet har dog vist deres kvalitet og er en kompetent trup, der helt sikkert også kommer til Hadeslev som en enhed. Tager vi over i det sønderjyske og er forberedt på det tryk, de ligger, er forudsætningerne gode, slutter Patrick Braune.

Vi ønsker både U19 og U17 held og lykke i weekenden!