Sejr i forårspremieren

ABs U17-træner Patrick Birch Braune kan glæde sig over en sejr i forårspremieren mod Næstved.

I vinder første turneringskamp 0-2. Forløber kampen som planlagt?
- Kampen forløber som jeg forventede. Desværre kommer banens tilstand til at betyde mere end jeg lige bryder mig om. Græsbanen var mere kuperet end årets tour de france rute og det skaber nogle problemer for vores opbygningsspil. Drengene er heldigvis hurtige til at tilpasse sig. Vi spiller en anelse mere primitivt end vi ønsker, men vi får sat nogle fine angreb op. Og vores første mål er rigtig godt sat op. Vi havde talt lidt om op til kampen, at vi gerne ville på siderne af dem og så være disciplinerede i at finde de rigtige positioner i feltet og det gav pote. Det er en fornøjelse at vores 2 førsteårs spillere Mileta Rajovic og Frederik Ellegaard Christensen kommer på måltavlen i forårspremieren.

Hvilken modstander stod i overfor?
- Vi stod overfor en meget engageret modstander. De ligger et højt pres på os og det var de rigtige dygtige til. De stresser os og vi kan derfor ikke diktere kampens tempo i starten. Det skal Næstved have ros.

Hvad fungerede godt for jer?
- Vores erobringsspil var rigtig godt i anden halvleg og det giver os nogle rigtig fine svar. Desuden var vores offensive omstillinger rigtige giftige. Desværre får vi ikke helt udbytte ud af dem. Men det er marginaler og jeg er overbevist om at det kommer.

Hvad skal i arbejde videre med?
- Vi skal have minimeret antallet af personlige fejl og så skal vi være bedre til at løse modstanderens højepres.

Hvornår er næste kamp og mod hvem?
- Nu tager vi på fredag på en 6-dages træninglejr til Tyrkiet. Der forventer jeg vi kan nørde med nogle detalje under nogle rigtig gode forhold. Så når vi møder FC Sønderborg Lør. d. 11/4 på hjemmebane er vi helt klar. Det bliver en fornøjelse at spille på anlægget i bagsværd igen. Vi har kunne se, hvordan der bliver arbejdet på, at banen kommer til at stå flot til kampen. Så vi glæder os.

Vi håber U-holdende får en god og udbytterig tur til Tyrkiet!