U17 om generalprøven

Patrick Birch Braune udtaler sig om det forestående forår

I har netop overstået generalprøven på forårspræmieren. Hvem spillede I imod og hvad blev det for en kamp?

- Vi spillede i generalprøven mod divisionsrivalen FC Roskilde. Kampen ender 2-2. Det var første gang i 6 måneder vi var på græs. Det kunne ses. Vores afleveringer og 1. berøringer var ikke så skarpe og kampen fik et mere fysisk udtryk end vi kunne ønske. Derfor blev 1. halvleg ikke særlig god fra vores side. Vi kommer også fortjent bagud 0-1. Anden halvleg var noget helt andet. Vi dominere langt største delen. Vi kommer på 1-1 ved at vi tilkæmper os et straffespark efter en flot offensiv omstilling. Julius Ellegaard Udlignede i forbindelse med straffesparket. efter udligningen sidder vi godt på dem. Vores høje pres gav os nogle fine muligheder. Vi kommer foran 2-1 ved Jonathan Bybjerg efter en indøvet frisparkskombination. Men føringen skulle vi ikke have længe. FC Roskilde får korrekt tildelt et indirekte frispark få meter fra vores mål og det udnyttede de til 2-2. Kort før tid brænder vi en stor chance. De personlige fejl skal fjernes og vi skal finpudse skarpheden. Så er jeg helt overbevist om, at vi leverer en god præstation i Næstved til forårspremieren.

Gav jeres øget fokus på omstillingerne i træningen resultater og hvad fungerede ellers for jer?
- Vi er blevet afklaret med hvad vi vil i omstillingerne. Vi arbejder ud fra en fælles plan og det tror jeg på vi kan komme langt på. Spillerne er nu helt med på hvornår vil vil angribe på omstillingerne og hvornår vi vil konsolidere vores boldbesiddelse.

Er i klar til at præstere mere stabilt her i foråret end i efteråret og hvorfor?
- Der er stadig en masse ubesvarede spørgsmål, som man først kan få besvaret når der spille som point. Vi tager en kamp afgangen og den indstilling skal være med til at skabe et stabilt præstation niveau.

Er der nogle spillere man skal holde ekstra øje med i forårssæsonen?
- Jeg synes det er en spændende trup. Mads Kirkegaard (Billedet), som vi skrev kontrakt med henover vinteren, bliver helt klart en profil. Dagur Austmann er i øjeblikket i Rusland til eliteround med det islandske U17 landshold og er derfor tvivlsom forårspremieren. Men jeg er overbevist om at han kommer til at være en vigtig spiller for os. Han har taget store skridt henover vinteren.