U17 nærmer sig sæsonstart

U17 Cheftræner Patrick Birch Braune ser frem til forårspremieren, ovenpå nogle flotte resultater, og en vinterpause hvor der er blevet trænet hårdt.

- Vi har arbejdet en del med at få spillestilen helt ind på rygraden. Vi virker meget komfortable og det det er tydeligt at vi har en fælles plan, som spillerne er helt med på. Her i de sidste uge skal vi genopfriske nogle ting og så skal vi arbejde lidt med at være afstemte i vores omstillinger. Vi har allerede taget lidt hul på det, men når vi møder Næstved i forårspremieren skal vi stå knivskarpt.

Braune om formen - både spillemæssigt og fysisk.
- Vi har fået nogle rigtig flotte resultater i træningskampene. De sidste 5 kampe har vi vundet og når vi det, at vi bl.a. har mødt FC midtjylland, i perspektiv synes jeg det er rigtig flot. Desværre giver sejre i træningskampe ingen point og det er derfor vigtigt at vi kan tage vore gode form med over i kampene om point. Mange spillere har budt sig til og vi får i trænerteamet derfor rigtig svært ved at finde frem til de 11 foretrukne i forårspremieren. Det er et positivt problem, som vi ikke helt havde forudset. Fysisk synes jeg vi har rykket os. Fysisk træner Mogens Bruun har lagt individuelle styrkeprogrammer og det har resulteret i at en del spillere har lagt flere kg muskler på. Tirsdag d. 17/3 laver Mogens den sidste yo-yo test med drengene og vi forventer at vi kan se en fremgang fra tidl. test.

Forventningerne til den kommende halvsæson
- Vi var for svigende i efteråret og derfor overvintre vi på en 6. plads. Haderslev er lidt stukket af, men jeg forventer at vi kan være kompetetive med resten af forfølgerfeltet. Holder vi niveau og undgår skader tror jeg helt sikkert vi kan liste op i rækken. Vi har været så dygtige at vores U17 spillere er før tid blevet gjort attraktive for U19 holdet. Vi vil derfor stolte afgive nogle spillere til U19 henover foråret og det vil være mærkeligt, hvis det ikke vil kunne ses.​