Morten Nagel skifter klub

ABs elitekoordinator, Morten Nagel, har fået nyt job pr. 1. oktober hos Lyngby Boldklub. Her skal han fungere som chefscout i klubbens ungdomsafdeling. Morten Nagel har i AB haft mange ’kasketter’ på i forhold til både ungdomseliten og førsteholdet.

Peter Rasmussen har været glad for at have Morten Nagel i klubben
- Morten har ydet et rigtig stort stykke arbejde i klubben, men vi er forstående for, at der her var en mulighed, som han ikke kunne sige nej til. Scouting-delen af Mortens job hos os, har været noget som vi vidste han værdsatte højt. Lyngby får en dygtig medarbejder ind, og vi er sikre på, at han nok skal løfte opgaven hos dem. Vi er taknemmelige for den indsats og kæmpe store struktur, som altid har været kendetegnet for de mange arbejdsområder han har haft ansvaret for. Jeg ønsker ham al mulig held og lykke i fremtiden, og vi smækker på ingen måde med døren.

Elitekoordinatoren har nydt tiden i AB.
- Jeg har været i AB i ca. 4 år, og har selv udviklet mig rigtig meget. Der har været utroligt mange spændende opgaver, men nu kan jeg på fuldtid koncentrere mig om min passion, som er scouting. Som elitekoordinator har jeg nydt godt af den sparring der har været mellem mig og alle klubbens trænere og ledere, og jeg kan helt sikkert bruge det har jeg lært fremadrettet.

- Nogle af de unge drenge ser mig sikkert som en sur gammel mand, men jeg håber dog de forstår at jeg er perfektionistisk anlagt for at de også lære noget udenfor banen, hvilket er mindst lige så vigtigt i fodboldverdenen. Jeg har i hvert fald gjort alt for at give drengene noget både på og uden for banen. Der har været flere gode ture for vores ungdom, som giver et godt sammenhold og samtidig giver dem en på opleveren. Det har været sjovt at have ansvaret for at det hele går op i en højere enhed.

- Jeg er glad for den mulighed jeg nu har fået, og det bliver spændende at tage hul på et nyt kapitel. Det er selvfølgelig ikke uden vemod, at jeg siger farvel til AB, og jeg vil helt sikkert følge holdet fremadrettet. Jeg ønsker klubben alt det bedste og er sikker på, at de nok skal give vore fans flere succesoplevelser fremadrettet, lyder det sympatisk fra Morten Nagel.

Morten Nagel vil helt sikkert blive savnet i administrationen, men vi ønsker ham al mulig held og lykke i hans nye job, og siger mange tak for indsatsen i AB!