160120 Første træningskamp i 2020

Imorgen, lørdag d. 18. kl 11:00 gæster vi Næstved BK i årets første træningskamp. 

Med hele 8 træningspas siden starten på det nye år, er scenen sat til en kamp som skal ligge grundlag for et udviklende og sejrrigt 2020. 
Truppen er så godt som skadesfrie og det er kun Warmbach og og Oslev som er blevet delvist skånet i opstarten grundet småskavanker. 

Vi har 2 lånespillere med til Næstved. Højre back, Lukas Giessing der har sin opdragelse i FC Midtjylland og er færøsk u21-landsholdspiller. Ydermere spiller vi med forsvarsspilleren Oskar Bloch som ligeledes i ungdomsårene har tørnet ud for FC Midtjylland og det seneste halve år har spillet i Slagelse. 
 

Vi møder et stærkt Næstved-hold som har været ude for en del trænerrokkader henover det seneste halve år. De har kniven for struben i 1. Division og vi forventer et hold som skal ud og bevise noget overfor sig selv fra første fløjt. Næstved BK er fornyligt overgået til fuldtidsproffesionalisme med 7 træningspas om ugen. 
Vi spillede  2-2 mod Næstved i en intens træningskamp i opstartsfasen i sommers. 


Vores cheftræner, Patrick Birch Braune satte selv lidt ord på de første uger i det nye år:

"Opstarten har været rigtig fin. Vi har haft fokus på vores fysiske forudsætninger, samtidigt med at vi har evalueret det udtryk vi skal vise i vores spil. Det har både taget udgangspunkt i reflektioner fra sæsonen indtil nu såvel som de forventninger vi har til os selv i foråret"