Sejr på 4-3 over Brønshøj

AB Gladsaxe spillede tidligere i dag den næstsidste træningskamp inden forårssæsonen går i gang. Dagens modstander var Brønshøj, som stod klar i Tingbjærg Idrætspark. Brønshøj er med i forårets oprykningsspil om en plads i 3. division.

Det traditionsrige Mosederby og det flotte solskin havde fået mange tilskuere til at lægge vejen forbi. De fik ud over solskin og en snert af forår også hele 7 mål.
AB vandt kampen 4-3 og der var flere super gode mål fra begge hold. AB’s mål blev scoret af Albert Nørager, Alessio Alicino, Marcus Gudmann og Søren Ilsøe. AB var foran både 3-1 og 4-1, men AB så i perioder lidt matte ud og havde måske også stadig rejsetræthed i kroppen efter træningslejren i sidste uge i Spanien.
AB havde overtag i spillet i 1. halvleg. Der var en del gode chancer til begge hold, men AB havde kampen igennem de fleste. Der gik da også kun 2 min., så havde Christoffer Thrane en afslutning tæt forbi mål.

AB kom foran på en skarp aflevering fra Alessio Alicino til Albert Nørager på kanten. Han tog et enkelt træk og bankede bolden i mål til føring 1-0.
Efter pausen gik der ikke mere end 6 min., så afleverede Oliver Angus til Frederik Ellegaard, der søgte mod baglinjen og sendte bolden bagud til Alessio Alicino, der sendte bolden i mål til 2-0.

Et kvarter ind i 2. halvleg havde Brønshøj et fint gennemspillet angreb, som endte med mål og reducering til 1-2. Asger Højmark-Jensen kom ind i 2. halvleg og arbejdede godt. Dommeren dømte frispark tæt på målfeltet, da Asger Højmark-Jensen blev fældet. Nu troede en del sikkert, at der ville komme et indlæg ind i feltet fra Marcus Gudmann – men nej han sendte bolden direkte i mål på et meget flot skud og øgede føringen til 3-1.
En halv time spiller og AB presser på. Søren Ilsøe laver en fræk dribling udenom en forsvarer og krøller bolden op i målhjørnet til føring 4-1.
Her burde AB have fastholdt kampen, men to flotte men dumme mål, blev sendt ind bag Tobias Brogaard, så kampen sluttede 4-3.

Efter kampen udtalte cheftræner Patrick Birch Braune: ”Der er fine ting i dag, som vi kan tage med fra kampen. Vi landede i går med flyet fra træningslejren og det synes jeg godt man kunne se. Der var nogle ting, vi havde svært ved. Vi faldt i perioder i niveau og så skruede vi op for tempoet igen. Det var lidt for ustabil en præstation generelt hen over kampen.

Når vi var gode, gjorde vi rigtig ondt på dem. Men ikke en konsekvent nok indsats. Der er nogle ting at arbejde på – vi skal blive mere stabile og dygtige, så vi kan lukke en kamp. Vi havde spillet og chancerne til det. Men der var også sjuskede momenter, der lukker dem ind i kampen. Det er det, jeg som træner, er mest utilfreds med”.

Startopstilling:
Tobias Brogaard, mål
Gustav Overgaard Hansen
Adrien Koudelka
Marcus Gudmann
Albert Nørager
Alessio Alicino
Daniel Warmbach
Oliver Angus
Christoffer Thrane
Emil Wass
Frederik Ellegaard

På banen kom og ud gik:
Rasmus Møller ind – Adrien Koudelka ud
Marcelo Randolph ind - Albert Nørager ud
Asger Højmark-Jensen ind – Frederik Ellegaard ud
Søren Ilsøe ind – Daniel Warmbach ud
Emiliano Gomez ind – Emil Wass ud

Næste kamp er lørdag den 4. marts 2023 mod HIK kl. 11.30 i Gentofte Sportspark.