Træningskamp i Spanien

AB’s trup er som bekendt på træningslejr i denne uge. Torsdag var der programsat en træningskamp mod Torrent CF. Kampen sluttede med en AB-sejr på 2-0. Stillingen var 0-0 frem til pausen, men så kom målene i 2. halvleg. Først scorede Christoffer Thrane til 1-0 efter en assist af Daniel Warmbach, og derefter scorede Søren Ilsøe til 2-0 efter en assist af Alicino.

Cheftræner Patrick Birch Braune havde følgende bemærkninger til kampen: ”Jeg var generelt tilfreds med holdets præstation i dagens træningskamp mod Torrent CF. Vi spiller en fin kamp mod et hold, der godt kan lide at have boldbesiddelse og presse højt på banen. Vi så især nogle gode perioder i anden halvleg, hvor vi fik løst nogle af de udfordringer, vi bliver præsenteret for i 1. halvleg.
Spillerne har arbejdet hårdt på træningsbanen i denne uge, men der er selvfølgelig altid plads til forbedringer. Vi vil forsøge at bygge videre på de positive ting fra i dag og tage fat på de områder, hvor vi ikke har været gode nok."

Startopstillingen var:
Tobias Brogaard
Rasmus Møller
Gustav Overgaard Hansen
Christian Espersen Troelsen
Oliver Angus
Daniel Warmbach
Alessio Alicino
Adrien Koudelka
Asger Højmark-Jensen
Christoffer Thrane
Lucas Ørneborg

På banen kom:
Oliver Børner Thorup
Søren Ilsøe
Emiliano Arrieta
Emiliano Gomez

Holdet vender hjem mandag, og der er er allerede en ny træningskamp mod Brønshøj tirsdag den 28. februar 2023 kl. 16.15 i Tingbjerg.