Turen går til Brabrand

AB Gladsaxe drager lørdag den 5. november 2022 til Smilets By for at spille mod Aarhus-klubben Brabrand IF. Kampen bliver spillet på Brabrand Ifs Idrætsanlæg, hvor kampens dommer Benjamin Seferovic fløjter kampen i gang kl. 14.00.
Brabrand IF kommer til kampen med to friske sejre i benene. Senest vandt Brabrand IF på den svære udebane i Thisted med 1-0.
Brabrand IF ligger lige uden for top seks i tabellen på en syvende plads. AB, som altid har det svært i Brabrand, kommer til kampen med sejre i de seneste 3 kampe. Sidste sejr kom i søndags, hvor det blev til 2-0 over HIK på Gladsaxe Stadion. Så det er to optimistiske hold, der skal spille om point.

Sejren over HIK betød, at AB bevarede sin flotte 4. plads i tabellen. AB har desværre Mican Atici og Christoffer Thrane i karantæne til kampen. Derud over er der flere spillere, der trækkes med skader.

Cheftræner Patrick Birch Braune udtaler: ”Brabrand er en bøvlet modstander for os og det må vi se, om vi kan tage til Aarhus og gøre noget ved. Det er der selvfølgelig ingen garantier for. Det kræver en hård indsats og vi forventer en masse dueller. Kampen bliver spillet på græs, og det gør det ikke mindre bøvlet. 
Brabrand har gjort der rigtig godt og ligger lige uden for top seks. De presser alvorligt på for at komme op. Det forventer vi at komme til at se på deres spil og det glæder vi os til at spille op i mod".

Trænerteamet råder over følgende trup:
1 Oliver Børner Thorup (m)
3 Gustav Overgaard Hansen
4 Anton Basbas Pedersen
7 Frederik Ellegaard
8 Emil Wass
9 Emil Mygind
11 Oliver Angus
13 Mads Vang
14 James Iheme
15 Hakim Sighaoui (U19)
18 Simon Holden
19 Albert Nørager
20 Marcus Hørbye
21 Alessio Alicino
24 Frederik Lindgaard, U19
25 Tobias Brogaard (m)
26 Christian Espersen Troelsen
30 Marcus Mustac Gudmann

Kampen kan streames via https://2-division.dk/streaming
Startopstilling kan ses på facebook en time før dommeren fløjter kampen i gang.