Så gælder det HIK og 3 point på udebane

Så er der igen turneringskamp på programmet, når AB Gladsaxe fredag den 2. september 2022 tager den korte vej til HIK. Kampens dommer fløjter kampen i gang kl. 17.45. Bemærk at kampen spilles på Bregnegårdsvej 25.
AB spillede sig i tirsdagens pokalkamp videre i turneringen med sejr over Kastrup BK. HIK er ude af pokalturneringen efter nederlag til Nykøbing FC. Der er lagt op til spændende og jævnbyrdig kamp mellem HIK og AB. Begge hold har fire point. HIK tabte deres seneste kamp på den svære udebane i Brabrand. AB vandt som bekendt hjemme på Gladsaxe Stadion over BK FREM.

Cheftræner Patrick Birch Braune udtaler: ”Vi skal møde HIK. Vi lavede en rigtig god præstation og en fantastisk sejr mod FREM. En fantastisk fredag aften, som vi skal forsøge at arbejde videre med. Det har været en periode med tre kampe på syv dage og det har medført en del rotation, hvilket også gav en smule ustabilitet i pokalkampen mod Kastrup. Så det handler om at være frisk. Det handler om at være frisk fysisk. Vi skal være mentalt klar. Vi ved, at HIK kommer med fart i benene. HIK har været i Brabrand og Brabrand er et rigtig bøvlet hold at møde og HIK tabte også kampen. Så HIK vil komme ud med en modenhed efter sådan en Brabrand kamp. Så vi skal vise kvalitet i spillet fra start til slut og så får vi forhåbentligt igen en dejlig fredag aften”.

Trænerteamet råder over følgende spillere til kampen:
3 Gustav Overgård Hansen
4 Anton Basbas Pedersen
5 Adnan Curovic
7 Frederik Ellegaard
8 Emil Wass
9 Emil Mygind
11 Oliver Angus
15 Lucas Koch
16 Casper Hauervig (mål)
17 Christoffer Thrane
18 Simon Holden
19 Albert Nørager
20 Marcus Hørbye
21 Alessio Alicino
22 Silas Trier Madsen
23 Mican Atici
25 Tobias Brogaard (mål)
30 Marcus Mustac Gudmann

Startopstillingen kan ses på facebook en time før kampens start.

Hvis du er forhindret i at komme til kampen, så kan du streame kampen på:
https://2-division.dk/streaming.