Første kamp i sæson 2022-2023

AB Gladsaxe skal igen ud og spille om vigtige point. Holdet skal i sæsonens første kamp møde FC Roskilde i Roskilde Idrætspark Rådmandshaven 10 lørdag den 6. august 2022.  Kampens dommer Patrick Stenzel Rasmussen fløjter kampen i gang kl. 14.00.

FC Roskilde er igen tilbage i 2. division efter deres flotte oprykning fra 3. division før sommerferien. Senest AB Gladsaxe og FC Roskilde tørnede sammen var i en træningskamp i februar måned, hvor de to hold spillede 2-2 i slud, regn og storm i Roskilde.
FC Roskilde har siden den kamp fået tilgang af en del nye spillere, ikke mindst her op til sæsonstarten i 2. division. FC Roskilde er ligesom AB videre i Pokalturneringen efter, at de vandt over B93 på Østerbro Stadion med 3-1.
AB kommer til kampen med tre sejre i bagagen. Sejre i de to sidste træningskampe samt sejren på 4-2 over FB i onsdagens pokalkamp.

Cheftræner Patrick Birch Braune udtaler: ”Vi glæder os til sæsonstarten mod FC Roskilde. Det bliver en spændende kamp og en sæsonpremiere er altid en svær kamp. Det gælder jo om at komme godt i gang. Vi har fået noget medieomtale her på det sidste, hvor jeg skulle have sagt, at vi ville gå ud og brænde 2. division af. Det er selvfølgeligt et godt og positivt mindset. Jeg vil dog godt slå fast, at det er vores målsætning, at vi først og fremmest skal gå ud og skrabe så mange point sammen, så vi overlever. Vi vil gerne vinde alle kampene. Vi er helt realistiske om, hvor vi står og er utrolige positive over for, hvad vi kan gå ud og levere. Men i første omgang skal vi overleve”. 

Trænerteamet råder over følgende trup til kampen:
Oliver Børner Thorup (mål)
Rasmus Møller
Anton Basbas Pedersen
Frederik Ellegaard
Emil Wass
Oliver Angus
Lucas Koch
Christoffer Thrane
Albert Nørager
Marcus Hørbye
Alessio Alicino
Casper Hauervig (mål)
Silas Trier Madsen
Emil Mygind
Gustav Overgård Hansen
Mican Atici
Malthe Frost Pedersen
Christian Espersen Troelsen

Startopstillingen kommer en time før kampens start på facebook.