Målrig træningskamp med sejr på 5-1

AB Gladsaxe spillede i dag træningskamp mod FA 2000 på anlægget på Skovdiget i Bagsværd. AB vinder 5-1, og det blev i dag, hvor efterårets mål nok allerede blev scoret. Emil Wass timede det hele perfekt og leverede et saksespark, som sad som det skulle i målet uden chance for målmanden. Det var det udlignende mål til 1-1 og et herligt et af slagsen!

AB blev i starten af kampen presset i opspillet, for FA 2000 lagde ud med et meget højt og energisk pres. I den periode så spillet lidt trægt ud for AB og FA 2000 fik da også scoret på en meget hurtig omstilling til føring på 1-0. AB fik alligevel skabt nogle få chancer, og udligningen kom som skrevet på et saksespark efter ½ times spil.

Ved pausen var stillingen 1-1. Kort ind i 2. halvleg slår Oliver Angus en fantastisk aflevering ind i feltet, hvor Mican Atici kommer spurtende med en forsvarer i hælene. Desværre får han ikke ram på bolden. 7 min. ind i 2. halvleg får AB tildelt et hjørnespark, som Emil Wass tog sig af. Det gjorde han så effektivt, så skuddet sejlede ind i mål til føring 2-1 til AB.
Albert Nørager sender et kanonskud afsted udenfor feltet, målmanden blokerer og bolden ryger ud i spil igen. Og hvem står rigtig godt placeret og scorer – Emil Wass!
83 min. inde i kampen sender Oliver Angus en fin aflevering afsted på tværs af banen til Frederik Ellegaard, der skyder bolden i det lange hjørne til stillingen 4-1.
I dommerens overtid bliver bolden ikke clearet ordentligt væk af FA 2000’s forsvar efter hjørnespark. Bolden lander for fødderne af Marcus Hørbye, der udefra resolut sender et godt skud i mål til stillingen 5-1, som også blev kampens resultat.

Cheftræner Patrick Birch Braune sagde efter kampen: ”En god generalprøve i dag inden pokalkampen og turneringsstarten i næste uge. Vi spillede mod et fint FA2000 hold, som har formået at holde sammen på stammen fra sidste sæson. VI fik arbejdet med de ting, vi godt ville arbejde med i dag. Vi kom ud i nogle ting, som vi fik justeret på og ændret på. Det var små ting og detaljer, som er modsvaret på deres træk og det fik vi øvet. Så vi fik en fin match i dag. Til sidst viste vi et kæmpe overskud og viste fin moral på en meget svær bane, som var hårdere end asfalt. Det gav nogle udfordringer, som vi skulle tilpasse os. Man alt i alt en fin test og vi glæder os til at komme rigtigt i gang”.

Startopstillingen med ud- og indskiftninger:
Casper Hauervig (mål)
Rasmus Møller ud - Gustav Overgaard Hansen ind
Anton Basbas Pedersen ud - Christian Espersen Troelsen U19 ind
Frederik Ellegaard
Emil Wass
Oliver Angus
Christoffer Thrane ud - Simon Holden ind
Albert Nørager ud - Lucas Koch ind
Alessio Alicino ud - David Stückler U19 ind
Silas Trier Madsen ud - Markus Hørbye ind
Mican Atici, prøve ud - Emil Mygind ind

Næste gang AB Gladsaxe er i kamp er i pokalturneringen, hvor Frederiksberg Boldklub er modstanderen onsdag den 3. august 2022 kl. 19 i Frederiksberg Idrætspark.