Oliver Angus skriver med AB

AB Gladsaxe har skrevet kontrakt med Oliver Angus. Oliver har de seneste tre sæsoner spillet i HIK. Den 22-årige Oliver spiller i forsvarets højre side og gør sig også på kanten.

 Oliver startede i sin fodboldmæssige udvikling i AB’s ungdomsafdeling. Herfra gik turen til FC Nordsjællands ungdomselite. I sæsonen 19/20 skiftede han så til HIK.
Oliver har trænet med i opstarten og gjorde et rigtig fint indhop i sidste uges træningskamp mod FC Helsingør. Nu er Oliver og AB så blevet enige om at fortsætte samarbejdet.

Cheftræner Patrick Birch Braune udtaler: ”Angus vender hjem, og vi er rigtig glade for, at han er tilbage. Han har en god alder nu til at slå igennem, og han har et mindset om, at han vil ud og brænde 2. division af. Han er en god spiller med mange relationer i truppen og så har han jo en AB-historik. Vi tror, han vil blive en rigtig god tilføjelse til truppen.

Oliver Angus udtaler: ”Jeg har skrevet kontrakt med AB, hvor jeg spillede fra U9-U14. Jeg kender Patrick og klubben og jeg ved, det er godt sted at være – det er en fed klub med gode traditioner. Jeg har altid holdt øje med resultater fra AB’s kampe og som lille, var jeg på stadion og se dem spille. Jeg glæder mig til se, hvor langt vi kan tage det. Jeg ser frem til mange gode kampe, hvor jeg vil gøre mit til, at vi kan gøre det så godt som muligt.