Dagens gode nyhed.

En dejlig nyhed sådan en almindelig onsdag er, at Adnan Curovic og AB Gladsaxe forlænger kontrakten.

Adnan Curovic gjorde comeback i sæsonens næstsidste kamp søndag den 2. juni 2022 i kampen mod Thisted FC. Det var en slem skade, som Adnan pådrog sig mod Århus Fremad den 2. oktober 2021 i Århus, og han er nu tilbage efter et et langt genoptræningsforløb.

Adnan fik også spilletid i sæsonens sidste kamp mod Næstved lørdag den 11. juni 2022. Når Adnan spiller sin første kamp i den kommende sæson, bliver det hans kamp nummer 122 i den grønne AB trøje.
Så det er en spiller fri for skader, som AB nu forlænger kontrakten med. En forlængelse begge parter er rigtig glade for.

Cheftræner Patrick Birch Braune udtaler: ”Adnan har været ude i 7-8 måneder, men er blevet klar her i slutningen af sæsonen. Han har vist en enorm kvalitet i de indhop, han har fået. Der skal selvfølgelig lægges på hans form. Med den tillid vi kan vise til Adnan, at vi tror på, at han kan komme tilbage og vi ved, at når Adnan er god, så er han en profil for os. Adnan har været savnet og vi glæder os til at have ham tilbage i topform. Derfor er det også en fornøjelse at kunne sige, at vi fortsætter samarbejdet”.