AB taber 1-0 til Næstved i den sidste kamp

AB Gladsaxe spillede i dag den sidste kamp i denne sæson. Der var 1.506 tilskuere, der var mødt frem til oprykningsfest for Næstved i det dejlige, lune sommervejr på Næstved Stadion.
I forhold til sidste uges kamp mod Thisted erstattede Lucas Koch Albert Nørager, der sad ude med karantæne.

Der var udsigt til en svær kamp, fordi Næstved jo hele sæsonen har ligget i toppen og i næste sæson skal spille i 1. division.

Helt så let gik det dog ikke for Næstved. AB spillede godt, afleveringerne flød og de forsvarsmæssige aktioner stod stabilt. AB spillede sig til en del oplagte chancer, hvoraf Frederik Ellegaard, Emil Mygind Jensen havde de bedste tilbud. Kampen igennem havde AB de fleste chancer, men når chancerne ikke bliver omsat i mål, så sker der ofte det, at modstanderne scorer.
Det skete også i dagens kamp, hvor Næstved i det 89. minut udnyttede en fejl fra AB’s side, og fik sendt bolden i mål til føring 1-0, som også blev kampens resultat. Desværre måtte spillerbussen altså køre hjem uden point.

Cheftræner Patrick Birch Braune sagde efter kampen: ”Det var så slutningen på en rigtig flot sæson. Vi gik efter at komme i Top-6 og sikre os. Nu skal der arbejdes benhårdt uden for banen, så denne her klub står bedre til næste sæson. Det kan vi ikke gøre så meget ved. Vi har sikret os et år mere i 2. division og slutter i den bedre halvdel. Alle er godt klar over, at der skal flyttes på nogle ting, hvis AB skal kunne drømme om noget større. Det bliver rigtig hårdt arbejde.
Drengene skal have rigtig stor ros i dag for kampen mod Næstved. Præstationerne har været gode hele sæsonen og også i dag. Vi havde fortjent mere i dag. Desværre er der en fejl i dag til sidst, der koster. Jeg synes, at vi havde de største chancer i første halvleg og skal score. Vi spiller rigtig godt mod et hold, der skal spille 1. division efter sommerferien. Så stor ros til drengene. Jeg er stolt af den sæson, de har leveret".

Nu er der dømt ferie for alle spillerne, og træningen starter igen 11. juli 2022. Træningskampe kommer på hjemmesiden om kort tid.

Startopstilling til dagens kamp med ud- og indskiftninger:
Jonathan Fischer
Silas Trier Madsen
Marcus Hørbye - Anton Basbas Pedersen
Rasmus Møller
Alessio Alicino - Emil Wass
Christoffer Thrane
Frederik Ellegaard - Alex Loughlan
Mathias Kisum - Adnan Curovic
Emil Mygind Jensen - Daniel Darre
Lucas Koch
Simon Holden