Mathias Kisum tager videre

Når AB Gladsaxe senere i dag lørdag løber på banen i Næstved, bliver det også Mathias Kisums sidste indløb for denne gang i den grønne AB trøje. Han skal videre til nye udfordringer i den kommende sæson. Kisum er vellidt i AB og har med sin fart og optimisme i spillet henrykket fansene på lægterne. Kisum kom til AB ved sæsonstarten i 2020 og spiller lørdag kamp nr. 54 og har indtil videre scoret 17 mål.

Cheftræner Patrick Birch Braune udtaler: ”Kisum har været et frisk pust i AB. Han har virkelig været med til at udvikle truppen. Han er en personlighed med en masse energi og enorm kærlighed. Han har været med til at løfte træningsmiljøet og stille krav til det. Han fortjener at få chancen på en højere hylde og vi ønsker Kisum held og lykke i fremtiden”.

Mathias Kisum udtaler: ”Jeg har valgt at søge nye udfordringer. Jeg føler, det er det rette tidspunkt for mig at komme videre og prøve noget nyt, og det glæder jeg mig til. Jeg føler, jeg har modnet mig både personligt og sportsligt. Jeg har nydt min tid i AB, og det har været skønt at spille sammen med spillere, som jeg har spillet mod i mine ungdomsår.
Jeg vil gerne takke alle fans, spillere, træner, stab og alle omkring klubben gennem de to år, jeg har været i AB. Jeg har været rigtig glad for min tid i AB. Jeg vil gerne ønske AB og alle spillerne alt muligt held og lykke i fremtiden og håber alt det bedste for dem i den kommende sæson”.