Sidste tur i sæson 2021-2022

AB Gladsaxe drager lørdag den 11. juni 2022 til Næstved for at spille sæsonens sidste kamp.
Kampen mod Næstved sættes igang kl. 14.00 på TINTSHOP PARK af dommer Niclas Gomes. AB og Næstved mødes for fjerde gang i sæsonen, og alle de tre foregående kampe har været utrolige tætte.
AB tabte den første kamp i september 2021 med 2–1 i Næstved. Næstved fik sejrsmålet i 87. minut på et dumt forsvarskiks. I grundspillets sidste kamp i april 2022 spillede AB og Næstved 0-0 på Gladsaxe Stadion. Det ene point var medvirkende til, at AB sluttede i Top-6. Første møde i oprykningsspillet 1. maj vandt Næstved på Gladsaxe Stadion med 1-0.

Næstved har ligget i toppen af 2. division fra start til slut og har allerede sikret sig oprykning til 1. division. Næstved vandt sidste lørdag med 3-0 over Hillerød Fodbold i Hillerød. AB vandt flot over Thisted FC med 3-1 hjemme på Gladsaxe Stadion. Så der er lagt op til en tæt og spændende kamp på et stadion, der vil være præget af oprykningsfest og rigtig mange tilskuere på lægterne.

Cheftræner Patrick Birch Braune udtaler før sidste kamp i denne sæson: ”Vi fik sagt rigtig fint farvel til Gladsaxe Stadion i sidste weekend med en sejr over Thisted, som vi er rigtige stolte af. Vi synes overordnet set, at vi har haft en rigtig fin sæson. Vi har præsteret på et rigtigt højt niveau i hele sæsonen, men til tider kunne vi også godt have fået flere point.
Der er rigtig meget gods i denne her trup og stor ros for det, der er blevet leveret i år. Der er et kæmpe potentiale i denne her trup. Vi indfriede målsætningen om at komme i Top-6 og var med til at påvirke placeringerne. Vi skal selvfølgelig snart i gang med den sportslige planlægning, og forhåbentlig optimere rammerne omkring holdet.

Først og fremmest er der en kamp tilbage mod Næstved, hvor vi skal forsøge at jagte en sejr og slutte ordentligt af på den bedst mulige og mest positive måde. Så kan vi alle gå på sommerferie og vende tilbage med batterierne ladet godt op, og med energi og frisk mod på en ny sæson.

Startopstilling kan ses på facebook en time før kampstart.

Kampen kan streames - se mere via hjemmesiden.