Velkommen til sidste hjemmekamp

I morgen lørdag den 4. juni 2022 møder AB Gladsaxe Thisted FC på Gladsaxe Stadion kl.14.00.
Det er sæsonens sidste hjemmekamp, så hvis du ikke tropper op i Næstved næste lørdag, så er det sidste mulighed for, at spillerne og tilhængerne kan sige tak til hinanden for en på mange måder god sæson med Top 6 som højdepunktet.

AB møder Thisted FC for fjerde gang i sæsonen. De tre foregående kampe har haft et lidt særpræget forløb. AB vinder de to klubbers første kamp i sæsonen med 6-1 i Thisted i august måned.  På Gladsaxe Stadion i marts måned vinder Thisted FC med 1-0. Thisted FC bringer sig foran i det 88. minut og AB brænder straffe i 5 minutters overtid. Senest har AB i maj måned tabt med 1-0 i Thisted.
Thisted FC ligger helt i toppen og kæmper med om oprykningen til 1. division. Thisted FC skal dog besejre AB i morgendagens kamp for at bevare muligheden for oprykning. Så der er lagt op til en spændende kamp.

AB har ingen spillere i karantæne, så trænerteamet kan vælge skades frie spillere fra hele truppen inklusive Adnan Curovic. Adnan indgår i truppen efter sin lange skade, han pådrog sig i Århus mod Århus Fremad den 2. oktober 2021, så måske bliver det til et gensyn.
Inden kampen skal der uddeles blomster til Frederik Christensen og Jonathan Dahl Bagger, der spiller deres sidste hjemmebanekamp i AB, inden de drager mod nye udfordringer. AB Forever løfter sløret for, hvem der er kåret som sæsonens AB spiller og sæsonens AB fan. Sidst men ikke mindst, så er der lodtrækning på adgangsbilletter om 5 sæsonkort til den nye sæson!
Så der er rigtig mange gode grunde til at møde op på Gladsaxe Stadion til sæsonens sidste hjemmekamp.

Cheftræner Patrick Birch Braune: ”Thisted har vi jo mødt flere gange i sæsonen. Thisted er et solidt hold, der kan deres ting. Vi skal bygge videre på en god præstation mod Hillerød. En kamp der gerne skal give point. Vi ved også godt, at Thisted er max. pressede og skal jage en sejr. Vi skal finde gejsten og vise fansene og alle omkring holdet, at vi rigtig gerne vil præstere godt og sætte nogle point på tavlen. Vi vil rigtig gerne slutte ordentligt af, inden vi går på sommerferie. Så vi glæder os til lørdag”.   

Kampen streames – se via hjemmesiden – og start 11’veren kommer på facebook en time før kampstart.

Stream