Ærgerligt nederlag mod Hillerød Fodbold

AB Gladsaxe tabte søndag eftermiddag med 1-0 til Hillerød Fodbold på Hillerød Stadion. AB startede med de samme 11 spillere, som i torsdags spillede en fremragende kamp mod HIK.
Sagt med det samme: AB spillede igen en rigtig god kamp med masser af kvalitet i spillet og god fight trods nederlaget.
Hillerød Fodbold havde inviteret til gratis kamp og det tilbud havde 1.115 tilskuere sagt ja tak til, og de mange tilskuere skabte en fin ramme om kampen. Men det var ABs trofaste fans og tromme, man kunne høre på stadion, og de bakkede igen 100% op om holdet.
AB spillede fra første fløjt en god gang fodbold og sad godt på spillet i hele 1. halvleg.
Kvalificerede og hurtige opspil frem ad samtidig med at forsvar stod tæt og kommunikationen var god. Der kom chancer i løbet af halvlegen, hvor Frederik Christensen får afsluttet, men målmanden parerede, og Frederik Ellegaard kommer højest i en duel og header på mål, men desværre lige over. Hillerød Fodbold er tæt på en scoring, da en afslutning på hovedstød tager overliggeren.

I 2. halvleg kommer Hillerød Fodbold bedre med og satte sig mere på kampen. Det lykkedes også Hillerød Fodbold at bringe sig foran med 1-0 ved Jonathan Witt i det 74. minut.
I de sidste 10 minutter af kampen satte AB sig igen på kampen og pressede Hillerød Fodbold langt tilbage på banen i forsøget på at skaffe en udligning. Der var optræk til flere farlige målchancer, men det udlignende mål kom desværre ikke.
Næste lørdag møder AB den anden oprykningsbejler, når Thisted kommer besøg på Gladsaxe Stadion. Thisted skal bruge en sejr over AB for at bevare chancen for oprykning til 1. division.

Cheftræner Patrick Birch Braune sagde disse ord efter kampen: ”Vi er lidt ærgerlige over at sidde med et 1-0 nederlag. Det var supertæt. Til pausen synes jeg faktisk, at vi havde været bedst og at vi skulle have ført ved pausen. I 2. halvleg taber vi energien de første 25 min. Der bliver vi for passive og kommer til at være lidt afventende. Ellers synes jeg, vi var godt forberedte og vi sad fint på tingene. Vi får også lagt et tryk til sidst, hvor alvoren går op for os. Der er store procenter til forskel, og der var meget at spille for, for Hillerød. I den periode hvor de får et overtag, da er det dét, der gør en afgørende forskel. Der skal arbejdes videre og vi skal gøre sæsonen færdig på ordentlig vis. Vi glæder til at gå ud og forhåbentlig slå Thisted i næste weekend”.

Startopstillingen med ud- og indskiftninger:
Jonathan Fischer
Silas Trier Madsen
Anton Basbas Pedersen
Rasmus Møller
Albert Nørager - Lucas Koch
Alessio Alicino - Simon Holden
Emil Wass
Christoffer Thrane - Alex Loughlan
Frederik Ellegaard -
Mathias Kisum - Daniel Dara
Frederik Christensen - Emil Mygind Jensen

Næste kamp bliver spillet lørdag den 4. juni kl. 14.00 på Gladsaxe Stadion.