AB mod HIK 15. maj

Så er der igen kamp på Gladsaxe Stadion, når AB Gladsaxe tager imod HIK på søndag den 15. maj 2022 kl. 13.00.
Efter sidst uges lange udebanetur til Thisted, venter der nu to hjemmekampe i træk på Gladsaxe Stadion. Efter HIK kampen på søndag kommer B93 på besøg søndagen efter den 22. maj.

AB mødte senest HIK 1. april på Gentofte Stadion, hvor kampen endte 0-0. En sejr i den kamp over HIK ville have sikret AB en placering i top-6. Så skuffelsen var stor blandt spillerne og trænerteam og vel sagtens også hos de mange AB fans, der igen var mødt talstærkt op. Top 6-placeringen og dermed oprykningsspillet, blev som bekendt sikret ugen efter med et 0-0 resultat mod Næstved.
HIK spillede i deres seneste kamp 3-3 på Østerbro mod B93. AB tabte med 1-0 i Thisted efter en ellers fint spillet kamp, der sagtens kunne have givet point med hjem.
I tabellen ligger HIK på en 6. plads og AB på en 5. plads begge hold har 32 point, så der er lagt op til en spændende og jævnbyrdig kamp.

Om kampen siger cheftræner Patrick Birch Braune: ”Vi skal møde HIK i et lille lokal-derby på søndag. Vi var rigtig tilfredse med vores præstation i sidste kamp i Thisted. En præstation vi skal arbejde videre på. Vi spiller som regel nogle tætte kampe mod HIK. På baggrund af de gode præstationer, vi har lavet i sæsonen, er det et privilegie, at vi får lov til at møde gode modstandere. Det gør, at det er enormt kompetitivt.  De hold, vi har mødt her på det seneste, har en masse at spille for. Det har vi ikke, så vi skal hele tiden finde den indre motivation. Det har måske gjort, at kampene ikke lige er gået vores vej. Det håber vi på, at det gør nu. Vi vil i hvert fald rigtig gerne gå ud og spille en god kamp og sikre os 3 point på Gladsaxe Stadion". 

Startopstillingen kan ses på www.ab-fodbold en time før kampstart.

Er du forhindret i at se kampen live på stadion, så benyt dig af streaming - adgang fra hjemmesiden.