Turen går til Thisted 8. maj

AB Gladsaxe spiller på søndag den 8. maj 2022 i Thisted. Søndag morgen kl. 7.00 kører AB’s spillerbus fra Skovdiget på slutspillets længste udebanetur. Kampens dommer Benjamin Seferovic fløjter opgøret i gang på Sparekassen Thy Arena kl. 14.00.
Thisted FC ligger i toppen af rækken på en 3. plads. AB ligger på en 5. plads. AB skal på en meget svær udebane forsøge at komme tilbage efter sidste søndags nederlag til Næstved på 0-1 på Gladsaxe Stadion. Thisted FC vandt i sidste uge 2-0 over HIK i Gentofte.

Kommer du ikke lige forbi Thisted, så du kan se kampen på stadion, så kan du streame kampen. Startopstilling vil som sædvanligt ligge på AB’s Facebook side kl. 13.00.

Cheftræner Patrick Birch Braune udtaler: “Thisted spiller stadig med om oprykning - blandt andet vores 3-0 sejr over Hillerød, har hjulpet dem med ind i kampen. Vi har spillet nogle rigtig tætte kampe mod Thisted FC ud over den, hvor vi giver dem en lille øretæve på deres egen hjemmebane.
Sidste hjemmebanekamp mod Thisted er ikke så længe siden. Thisted kommer foran 1-0 i det 88. minut. Vi brænder så et straffespark i overtiden – i 96. minut. Så det var en lidt bitter skæbne i en meget tæt kamp. Det vil vi gerne revanchere oppe i Thisted. Det der er vigtigt for os på dette tidspunkt på sæson, det er at finde dén gnist, det kræver. Det har vi ikke været superskarpe til i de sidste par kampe.
Nu skal vi kigge indad og se, om vi kan komme op og præstere noget, der er lidt lækkert og lidt sjovt. Finde tilbage til de dyder og de værdier, vi har og så spille en god gang fodbold”.