Kamp mod Næstved 1. maj på Gladsaxe Stadion

AB Gladsaxe møder på søndag den 1. maj 2022 Næstved kl. 13.00 på Gladsaxe Stadion. Næstved er det suveræne tophold i 2. division, har været det hele sæsonen og indtager 1. pladsen. AB ligger på en 5. plads i oprykningsspillet.

Begge hold spillede uafgjort i deres seneste kamp. Næstved spillede hjemme 1-1 mod Thisted og AB spillede som bekendt 1-1 på Østerbro Stadion mod B93. Uafgjort blev det også sidst AB mødte Næstved. I den sidste kamp i grundspillet lørdag den 9. april spillede AB og Næstved 0-0 på Gladsaxe Stadion. Et point der var med til at sikre AB en plads i oprykningsspillet. Så der er lagt op til en spændende kamp på Gladsaxe Stadion og vejrer ser ud til at blive rigtig flot.
Spillerne og trænerstaben krydser fingre for, at mange vil møde op og støtte holdet og igen give den fuld gas fra lægterne.

Husk billet skal købes på www.boldbillet.dk

Cheftræner Patrick Birch Braune udtaler: ”Det er en kamp mellem to af de tre hold, der er ubesejret i oprykningsspillet. Så det kan godt være, at der er et hold mindre efter kampen. Det håber vi selvfølgelig ikke er os. Næstved er et skarpt hold og det er ikke tilfældigt, at de ligger der, hvor de gør. De har været utrolige stabile hele sæsonen. Deres hold er godt sat sammen og det er en kamp, der vil kræve en stor indsats af os. Vi spillede en god kamp mod dem sidst og kunne godt have skabt noget mere. Men det blev lidt forkrampet og vores spil var præget af, at vi skulle bruge point i kampen om oprykningspladserne. Nu er vi i oprykningsspillet og nu vil vi se, om vi kan besejre Næstved og folde de offensive aspekter i vores spil ud. Så vi glæder os til kampen og i sidste kamp på Gladsaxe Stadion, gik det jo meget godt, da vi slog Hillerød Fodbold med 3-0”.

Hvis du er så uheldig, at du ikke har mulighed for at møde op på Stadion, så har du to alternativer:

Du kan streame kampen: https://2-division.dk/streaming - også direkte link fra www.ab-fodbold.dk

Sport Live sender kampen direkte - læs mere om udbyder, pris osv. på https://www.sport-live.dk/