AB spiller 1-1 mod B.93 på Østerbro Stadion

AB Gladsaxe spillede fredag aften mod B.93 på Østerbro Stadion. Kampen endte 1-1 efter at B.93 havde ført fra det 6. min. I dommerens overtid blev Christoffer Thrane skubbet og faldt til jorden i feltet. Dommeren dømte et klart straffespark, som Frederik Ellegaard konsekvent sendte i mål til udligning 1-1.

Læs Gladsaxe Bladets reportage fra kampen:
https://www.sn.dk/gladsaxe-kommune/reddet-i-overtiden/

Cheftræner Patrick Birch Braune udtaler dagen derpå: ”Det var et dejligt point at få. Vi rammer en dag, hvor vi individuelt ikke får leveret. Vi laver en masse fejl, som vi hele tiden skal reparere på. Det får vi faktisk løst rigtig fint. Der er rigtig meget positivt at tage med fra kampen, selvom den tekniske kvalitet ikke var god nok og der blev lavet for mange individuelle fejl. Men mentalt og taktisk får vi repareret på tingene hele tiden. Der bliver arbejdet knald hamrende hårdt og det på en dag, hvor det havde været nemmere at give op.
Det synes jeg, er en kolossal styrke og i de sidste 20-30 minutter, der sætter vi os fysisk på B.93 og maser dem i bund i stor mental vilje og til sidst får vi belønningen. På de parametre var det en rigtig god præstation, men den tekniske kvalitet og fejl margen skal være lavere og det er den jo også normal. Men på en dag hvor vi ikke rammer den kvalitet vi forventer, så får vi arbejdet os ind i kampen mentalt, fysisk og taktisk og får et godt point”.

Startopstillingen med ud- og indskiftninger:
Jonathan Fischer
Rasmus Møller
Mads Vang går ud og Lucas Koch kommer på banen
Anton Basbas Pedersen
Frederik Ellegaard
Emil Wass går ud og Alessio Alicino kommer på banen
Mathias Kisum går ud og Emil Mygind kommer på banen
Frederik Christensen går ud og Christoffer Thrane kommer på banen
Albert Nørager
Simon Holden
Silas Trier Madsen

Næste kamp bliver spillet søndag den 1. maj kl. 13.00 mod Næstved på Gladsaxe Stadion.