AB Gladsaxe møder Hillerød

AB Gladsaxe møder Hillerød Fodbold mandag den 18. april 2022 (2. påskedag) kl. 13.00 på Gladsaxe Stadion. Kampen er den første af ti kampe i oprykningsspillet. Den sidste kamp bliver spillet den 11. juni mod Næstved, hvor det også endeligt bliver afgjort, hvilke to hold der rykker op i 1. division.
AB skal fortsætte det gode spil fra foråret, som også sendte holdet i oprykningsspillet. AB ligger på en 5. plads i oprykningsspillet. Hillerød Fodbold ligger på et flot 2. plads i oprykningsspillet og bejler til den ene oprykningsplads.

Det seneste møde mellem AB og Hillerød fodbold løb af stablen den 23. oktober 2021 på Hillerød Stadion. AB vandt kampen med 3-1. AB’s mål blev scoret af Mathias Kisum. Frederik Ellegaard og Alex Loughlan.

Cheftræner Patrick Birch Braune udtaler: ”Vi skal spille den første kamp i slutspillet, og det er mod Hillerød på mandag. Vi har haft nogle drabelige opgør mod Hillerød, og de sidste tre kampe har været helt forskellige kampe. Hillerød har haft en rigtig stærk sæson og gør det godt, så der er ingen tvivl om, at vi skal ud og være skarpe. Vi har haft en rigtig god base i de sidste fem kampe i grundspillet i år. Det skal vi holde fast i, og så skal vi se at få lavet nogle mål. Vi lavede tre mål mod Hillerød i efteråret, og vi har gode muligheder for at gå ud og lave nogle kasser igen her på mandag på Gladsaxe Stadion”.

Ud over Hillerød Fodbold møder AB oprykningsspillet B 93, Næstved, Thisted FC og HIK. Holdene møder hinanden to gange.

Billetter skal købes på www.boldbillet.dk.

Fodbold skal ses på stadion.