AB taber 1-4 til Fremad Amager i træningskamp

AB Gladsaxe spillede i dag træningskamp mod Fremad Amager i Sundby Idrætspark. Alle spillere kom i spil og fik kampminutter i benene. Resultatet blev et nederlag på 1-4, hvor det enlige mål blev scoret af Emil Wass, der flot lægger bolden ind over målmanden.
Kampen fik et andet forløb end tiltænkt, da der i 1. halvleg kom to skader, hvor holdet spillede i undertal. I disse perioder scorede Fremad Amager to mål. På trods af flere gode kombinationer og også afslutninger, så blev det ikke til flere mål, og holdene kunne gå til pause med stillingen 1-2.

Desværre gik der kun et par minutter af 2. halvleg inden der igen blev scoret mod AB til stillingen 1-3. Igen efter 15 minutters spil, var der klumpspil i feltet og det så ud som om, at aftalerne ikke var helt på plads i for i forsvaret.

Efter kampen sagde assistenttræner Stefan Payberg Larsen: ”Vi taber 1-4. Resultatet er jeg lidt ked af, for jeg synes faktisk, at præstationen er bedre. Rigtig god 1. halvleg, der bliver spillet i et tempo, vi ikke er vant til. Jeg synes, vi matcher dem, men de får nogle gode perioder, hvor vi får nogle skader og må spille i undertal. Vi lukker to dumme mål ind. Så får vi et mål og er egentlig med i kampen, og vi spiller på vores præmis. Vi er optimistiske i vores spil og vi presser højt. Vi prøver at spille i et tempo, vi ikke er vant til. Det lykkedes og vi er rigtig tilfredse inden pausen. Vi rammer ikke helt samme niveau i 2. halvleg. Det bliver sådan lidt mere mat, og jeg synes ikke rigtigt, at vi får sat presset op, men vi får lidt mere tid på kuglen og Fremad Amager slipper også lidt af initiativet”.

Dagens træningskamp blev ledet af assistenttræner Stefan Payberg Larsen sammen med Jan Hofmann ved fravær af Patrick Birch Braune. Han blev nemlig far til en lille søn i går, så der er dømt barsel. Tillykke med lillebror.

Næste træningskamp er lørdag den 29. januar 2022 kl. 12.00 på Helsingør Stadion, hvor AB møder FC Helsingør.

Foto: AB Forever.