Målscorer til AB Gladsaxe

AB Gladsaxe har indgået aftale med Christoffer Thrane. Der er stor glæde i AB efter at det er lykkedes at lave en aftale med angriberen Christoffer Thrane.
Christoffer kommer fra et ophold i den norske klub Øygarden FK. Tidligere har Christoffer blandt andet repræsenteret de sjællandske klubber Holbæk, Slagelse og Næstved.
At Christoffer har mål i støvlerne, har han vist i alle de klubber, han har spillet for.

Cheftræner Patrich Birch Braune giver aftalen disse ord med på vejen: ”At vi har fået den mulighed at hente Christoffer Thrane til AB, er vi super glade for. Christoffer er en spiller med en masse erfaring og har senest været i Norge.  Han har vist sig som en gedigen målscorer først i Slagelse med 29 mål i 53 kampe. Efterfølgende har han lavet 11 mål for Næstved. Så vi ved, at det er en spiller med fine afslutningsmuligheder og mål i støvlerne.  Det glæder vi os til, at vi kan udfolde yderligere.
Vi har haft kontakt med Christoffer i lang tid. Vi prøvede allerede i hans Slagelse tid og siden prøvede vi igen og igen og nu, er det så lykkedes at blive matchet og lykkedes med at få enderne til at mødes. Det er vi rigtig glade for og vi glæder os til at se ham i den grønne AB trøjer”.

”Jeg er glad for aftalen med AB, siger Christoffer Thrane. Det er en kombination af vedvarende interesse og snakke, som nu kan realiseres efter jeg er kommet hjem fra Norge. Jeg synes, at AB er en spændende klub. Det er jo en traditionsklub med gode faciliteter, og det har også været med til at gøre det attraktivt for mig at komme til AB. Så er der også en ung og spændende trup med meget talent.

Jeg håber, jeg kan være med til at være kampafgørende og også at jeg får sat nogle mål ind. Det vigtigste er, at vi vinder en masse kampe, og jeg skal gøre mit til, at vi får succes”, slutter Christoffer.

Velkommen til dig Christoffer.