Alex forlænger aftale med AB Gladsaxe

Alex Loughlan og AB Gladsaxe har forlænget aftalen. Alex kom i sommer til AB fra Herlev IF. Han er en høj robust spidsangriber med mål i støvlerne. Alex var topscorer i Danmarksserien i sidste sæson. Alex er en anden angribertype og har nogle kompetencer som ingen andre har i ABs trup.
Alex har skullet vænne sig til springet fra Danmarksserien til en stærk 2. division. Han har også haft lidt småskader, men det er alligevel blevet til 13 optrædener i efterårssæsonen med 1 mål til følge.

Cheftræner Patrick Birch Braune siger: ”Alex Loughlan forlænger sin aftale med AB og det er vi rigtig glade for. Alex har i den korte tid, han har været her været i AB været kampafgørende i flere kampe. Han har virkelig kommet ind med nogle spidskompetencer og bidraget. Samtidig har vi en voksen mand, der både bidrager på og uden for banen.

I jagten på top 6 er Alex et rigtigt godt våben og det er vigtigt, at vi har et våben, der kan gøre ondt på modstanderne. Her har Alex noget unikt. Alex har skullet vænne sig til niveauet. Det er gået rigtig stærkt i hans karriere. Fra at spille Sunday League i England til slet ikke at spille fodbold, til at blive topscorer i Danmarksserien og nu til at skulle spille i 2. division. Det er en 2. division, der har været enorm stærk og hvor der spilles i et højt tempo. Det har taget en lidt længere tilpasningsperiode end vi lige først havde troet. Men vi kan se en masse potentiale og en masse uforløst talent i Alex. Det håber vi, at vi kan være med til at folde ud også efter en lang og god vinteropstartsfase”.  

Foto: AB Forever