Frederik Ellegaard forlænger aftale

AB Gladsaxe har forlænget kontrakten med Frederik Ellegaard - for rigtig mange fans er det en rigtig dejlig før julegave.
Frederik har udviklet sig til at være en meget vigtig spiller for AB. Den meget populærere offensiv spiller kan virkelig få publikum op fra sæderne, når han i højt tempo sprinter mod modstandernes mål. Han laver mål, han er chanceskabende, han laver assists og ikke mindst er Frederik altid garant for en 100 % arbejdsindsats. Frederik har indtil videre spillet 64 kampe og scoret 14 mål i den grønne 1. holds trøje.

Cheftræner Patrick Birch Braune siger: ”Frederik Ellegaard har forlænget sin aftale og det er vi rigtig glade for. Frederik har været en kæmpe profil her i efteråret. Han har længe banket på til det store gennembrud, men har været ramt af skader.

Frederik har spillet i AB siden han var helt lille. Her i efterårssæsonen har han virkelig shinet og steppet op. Først og fremmest har han været fri for skader det sidste halve år og det har man bare kunne se. Han har lagt på sit niveau stille og roligt og vi vil fortsætte den positive udvikling han er inde i.

Vi er rigtig glade for Frederik og tror på, at vi kan fortsætte hans udvikling. Der er ingen tvivl om, at en forlængelse som den med Frederik, det har leveret det sidste halve år op til kontrakt udløb - der kan man spørge sig selv, hvad er det så, der får Frederik til at blive.

Tak til Frederik for at tro på klubben, men også kammeratskabet og kulturen omkring 1. holds truppen, der gør, at vores profiler ønsker at blive. Det er en kæmpe styrke – vi glæder os til at udvikle Frederik og vi er stolte over, at han tror på, at vi kan flytte ham videre.

Foto: AB Forever