Vigtige point på spil søndag på Gladsaxe Stadion

På søndag den 21. november spiller AB Gladsaxe sin sidste kamp i 2021, når holdet møder Aarhus Fremad på Gladsaxe Stadion kl. 13.00. Så kom på stadion søndag, så vi sammen kan støtte holdet og sende spillerne på en god vinterpause.
Første kamp i 2022 er mod Kolding IF på Kolding Stadion lørdag den 12. marts.  

I starten af oktober tabte AB til Aarhus Fremad på Riisvangen Stadion med 3-1. AB’s enlige mål blev scoret af Frederik Ellegaard. Aarhus Fremad tabte sidste weekends kamp mod Thisted FC i Thisted med 2-1 efter en meget tæt og lige kamp. AB kommer til kampen med et uafgjort resultat i bagagen efter sidste lørdags 1-1 kamp i Brabrand. En fin spillet AB kamp, der godt kunne have givet alle 3 point.
Kampens dommer mod Aarhus Fremad er Simon Duerlund Rasmussen.

Cheftræner Patrick Birch Braune udtaler: Vi skal møde Aarhus Fremad oven på en god kamp i Brabrand, hvor vi lykkedes med rigtig mange af de ting, vi godt ville. Det skal vi også gøre mod Aarhus Fremad. Aarhus Fremad er en rigtig stærk modstander, som nok ikke har fået de point, de har gjort sig fortjent til.
Statistik er blevet en meget større del af fodbolden. Statistisk er Aarhus Fremad et af de hold, der er mest dominerende i 2. division. De skaber flest chancer og det er det hold, der har den højeste boldbesiddelse, så det er en rigtig stærk modstander, vi skal op i mod. Det er et teknisk dygtigt hold, der godt vil spille en god gang fodbold samtidig med, at de skaber mange chancer.
Det skal vi ud og prøve på at få stoppet og få sat vores eget spil. Vi føler, at vi har kvaliteterne til at gøre ondt på dem. Det skal vi sætte i scene på søndag i årets sidste kamp.
Det bliver en spændende og tæt kamp, som vi rigtig gerne vil slutte godt af for alle vores fans, alle de frivillige, der er rundt om holdet og hele truppen - og så vil vi gerne sende alle med et AB hjerte på en god juleferie”.

Trænerteamet råder over følgende spillere til efterårets sidste kamp:

1   Oliver Børner
16 Jonathan Fischer
2   Rasmus Møller
4   Anton Basbas Pedersen
6   Armin Crncevic
7   Frederik Ellegaard
8   Emil Wass
9   Frederik Christensen
10 Sylvester Seeger-Hansen
11 Mathias Kisum
13 Mads Vang
14 Otto Dupont
17 Roni Arabaci
18 Simon Holden
19 Albert Nørager
20 Marcus Hørbye
22 Silas Trier Madsen
25 Alex Loughlan

Foto: AB Forever

Billet til kampen købes på www.boldbillet.dk