Uafgjort 1-1 i Brabrand

AB Gladsaxe tog et fint point med hjem fra dagens kamp mod Brabrand i Århus. Kampen endte 1-1, men ingen kunne have indvendt noget, hvis AB havde taget alle 3 point i forhold til spil og chancer. AB spillede med meget mere tempo, bedre boldomgang og direkte spil end i kampen mod Skive.
I forhold til kampen mod Skive var Frederik Christensen, Marcus Hørbye og Sylvester Seeger-Hansen gledet ud af startopstillingen og erstattet af Albert Nørager, Jonathan Dahl-Bagger og Emil Holden. Silas Trier Madsen havde i dagens kamp overtaget anførerbindet.

AB’s spillertrup spillede i dag med sørgebind for at vise deres sorg og medfølelse overfor Alessio Alicino, der først på ugen mistede sin far, Gianni Alicino, i en ulykke.

AB fik den værst tænkelige start, da Brabrand efter kun 1½ minut bragte sig foran efter et langt indkast. AB lod sig ikke ryste og lagde god energi og fart ind i kampen. Og det gik rigtig stærkt, når Jonathan Dahl-Bagger, Frederik Ellegaard og Mathias Kisum drev bolden frem og fik afsluttet. Brabrands målmand måtte hive flere klasseredninger frem. En anelse mere konsekvente og skarpe afslutninger havde givet mål.
Efter 27 min. får AB igen lagt spillet frem på banen. Med hurtige og snævre driblinger trækker Emil Wass ind i feltet og sender et skud afsted direkte op i hjørnet uden chance for Brabrands målmand. Udligning til 1-1 og kort før pausen kunne det være blevet til en føring, da Fredrik Ellegaard brød igennem, men desværre endte afslutningen tæt forbi mål.

2. halvleg fortsætter AB det offensive spil. Silas Trier Madsen bryder Brabrands spil og sender Frederik Ellegaard afsted, men afslutningen gav ikke mål. Brabrand var gennem hele kampen ret farlige på dødbolde, som kom med god fart og præcision. Jonathan Fischer lavede gode indgreb. Ved Brabrands største chance måtte Fischer diske op med en klasseredning, hvor en Brabrand
spiller uhindret kunne trække ind i banen, forbi tre AB spillere og var fri til afslutning.
I de sidste 10 min. havde AB flere store chancer, men det blev ikke til mål, og kampen slutter 1-1.

Efter kampen sagde cheftræner Patrick Birch Braune: ”Vi startede med det værste, der kunne ske, når man er herovre: At komme bagud så tidligt mod Brabrand. Vi ved, de kommer blæsende ud, og man skal stå imod presset. Bolden dumper så ned for fødderne af en af Brabrand spiller, som så kan skyde bolden i mål. Stor ros til spillerne, der fightede igennem. Vi havde en gameplan, hvor vi gerne ville åbne deres bagrum, så vi kunne spille på vores forcer i stedet for at neutralisere deres styrker. Brabrand er et spidskompetencehold, og vi arbejdede hele tiden på, at få spillet over på vores præmisser, så vi kunne spille vores egne spidskompetencer, og det synes jeg faktisk, vi lykkedes med. Det havde ikke været ufortjent, hvis vi havde fået et mål på en af de chancer, vi fik skabt. En herreindsats af en kamp og en kamp i højt tempo med en masse dueller og en masse fight. Det kan vi være tilfredse med og så skal vi være lidt skarpere på dagen”.

Startopstilling:
Jonathan Fischer
Mads Vang
Silas Trier Madsen
Rasmus Møller
Albert Nørager
Lucas Koch
Simon Holden
Emil Wass
Frederik Ellegaard
Mathias Kisum
Jonathan Dahl Bagger

Ud gik:
Jonathan Dahl Bagger
Emil Wass
Frederik Ellegaard
Mathias Kisum
Simon Holden

På banen kom:
Roni Arabaci
Sylvester Seeger-Hansen
Alessio Alicino
Frederik Christensen
Alex Loughlan

Efterårets sidste kamp er på søndag den 21. november kl. 13.00, hvor Aarhus Fremad kommer forbi Gladsaxe Stadion.