Mod Brabrand i Smilets By

AB Gladsaxe drager lørdag den 13. november 2021 til ”Smilets by” for at spille mod Brabrand IF i Aarhus.
Kampens dommer, Sebastian Tornhøj Nielsen, fløjter opgøret i gang kl. 14.00 på kunstgræsbanen på Brabrand Ifs Idrætsanlæg, Engdalsvej 86 8220 Brabrand.
Det bliver en kamp mellem to hold der vil gå benhårdt efter at revanchere sig i forhold til sidste weekends kampe.

AB tabte hjemme på Gladsaxe Stadion til Skive med 3-0 efter en noget bleg indsats, hvor AB allerede efter 10 minutter var bagud med 2-0. Det gik ikke meget bedre for Brabrand IF, tværtimod, holdet tabte med 7-0 i Hillerød. Så der lagt op til en kamp med masser af fight og spænding.
Kampen mellem AB og Brabrand IF på Gladsaxe Stadion i september måned endte med et nederlag til AB på 1-2.

Cheftræner Patrick Birch Braune udtaler: ”Vi skal møde Brabrand lørdag. Brabrand har haft en god sæson og er et rigtig bøvlet hold at spille i mod. Et hold der kommer med masser af hjerte og energi krydret med nogle dygtige spillere ind i mellem. Vi skal vise, at vi er bedre end det, vi viste sidste weekend og vi skal komme ud til kampen med en masse energi.
Vi spillede en rigtig god transitionskamp i tirsdags mod Helsingør. Vi skal gå ud mod Brabrand og vise noget vinderattitude og komme med en trods reaktion og det er det, der vigtigst for os. Det bliver en tæt kamp og på dette tidspunkt på året har kampene sit eget liv Så vi skal vise noget nerve og noget hjerte - og så skal vi have 3 point med hjem fra Aarhus”.

Bruttotruppen til kampen mod Brabrand IF:
1   Oliver Børner
16 Jonathan Fischer
2   Rasmus Møller
7   Frederik Ellegaard
8   Emil Wass
9   Frederik Christensen
10 Sylvester Seeger-Hansen
11 Mathias Kisum
13 Mads Vang
15 Lucas Koch
17 Roni Arabaci
18 Simon Holden
19 Albert Nørager
20 Marcus Hørbye
21 Alessio Alicino
22 Silas Trier Madsen
23 Jonathan Dahl Bagger
25 Alex Loughlan

Foto: AB Forever.