AB Gladsaxe mod Skive 7/11 kl. 13

AB skal spillemæssigt op i niveau efter sidste weekends 1-1 mod FA2000 på Frederiksberg. AB spillede ikke sæsonens bedste kamp, og fik først i slutningen af kampen sat spillet. Mandskabet kæmpede og fightede sig til en udligning på straffespark i dommerens overtid.

Skive tabte deres seneste kamp på hjemmebane mod Hillerød Fodbold med 2-0. Skive kom allerede bagud på straffe efter et minut. Hillerøds andet mål kom også på straffe. Mellem de to straffespark spillede Skive faktisk en fin kamp.
Kampen mellem Skive og AB i Skive i september måned blev vundet af AB med 4-1. Frederik Christensen scorede 2 mål, Emil Wass og Mathias Kisum scorede hver 1 mål. AB havde mod FA2000 hele syv spillere ude med enden sygdom eller skader. De fleste af spillerne er heldigvis klar til igen at indgå i truppen til søndagens kamp.

Cheftræner Patrick Birch Braune udtaler: ”Vi viste rigtig god moral sidste weekend, hvor vi kæmpede og kom tilbage i kampen til allersidst. Den energi og indsats skal vi tage med ind til kampen mod Skive, men med en bedre finesse og bedre spil.
Banerne på denne årstid indbyder ikke til poleret spil og de sidste kampe inden vinterpausen lever af den grund lidt sit eget liv. Det skal vi være forberedt på, spille med hjertet og vise en masse intensitet og vilje, hvis vi skal vinde de sidste kampe. Det skal vi kunne matche og hive os igennem.
Skive har forbedret sig siden vi mødte dem sidst. De er også begyndt at få flere sejre og point. De har fået bedre styr på deres effektivitet. Individuelt er de et rigtigt fint hold. De er nedrykkere og vi skal absolut ikke tage for let på opgaven, for der er masser af kvalitet i Skive holdet.
Men vi skal ville det mere og gå sultne ind til den kamp og vise, at vi vil slutte de sidste kampe inden vinterpausen rigtig god af".   

Trænerteamet har denne trup til rådighed:
1   Oliver Børner
16 Jonathan Fischer
2   Rasmus Møller
7   Frederik Ellegaard
8   Emil Wass
9   Frederik Christensen
10 Sylvester Seeger-Hansen
11 Mathias Kisum
13 Mads Vang
15 Lucas Koch
17 Roni Arabaci
18 Simon Holden
19 Albert Nørager
20 Marcus Hørbye
21 Alessio Alicino
22 Silas Trier Madsen
23 Jonathan Dahl Bagger
25 Alex Loughlan

Foto: AB Forever