Uafgjort 1-1 på Frederiksberg

AB Gladsaxe fik et enkelt point ud af dagens kamp mod FA 2000. Kampen sluttede i efter 97 min.’s spilletid med 1-1 efter straffespark, som sikkert blev omsat til det udlignende mål af Frederik Christensen.

I forhold til kampen mod Hillerød Fodbold i sidste weekend, var der ændret på to pladser i startopstillingen. AB havde syv spillere ude af truppen på grund af skader og sygdom. AB stillede derfor op med kun fem markspillere på bænken i stedet for de sædvanlige seks.
5. manden var Armin Crncevic fra U19.
I startopstillingen startede Otto Dupont på højre back i stedet for Mads Vang, og Albert Nørager erstattede Lucas Koch som venstre back.

FA 2000 lagde ud med stor energi, og AB var mere afventende. Det blev en kamp hen over midten, hvor der ikke kom så mange chancer og heller ikke mange afslutninger, hverken til AB eller FA 2000. Stillingen var da også 0-0, da dommeren fløjtede til pause.

AB kom bedre ud til 2. halvleg, og havde et par chancer uden det dog førte til en scoring. FA 2000 greb chancen, da deres pres lykkedes og AB’s forsvar missede bolden og sender den direkte i fødderne på en FA spiller, der tipper bolden ind i feltet, hvor en FA spiller scorer bag Jonathan Fischer. 1-0 til FA 2000.

AB får lagt mere energi og hurtighed ind i spillet, og der opstår et par gode chancer med uden målscoringer. Marginalerne var ikke på ABs side, da Frederik Christensen får afsluttet nederst på stolpen - bolden danser på stregen og ruller så ud til højlydt ærgrelse for de mange AB-fans der var mødt op.

FA 2000 trak tiden, og det resulterede da også i en ret stor tillægstid. Et frispark sender bolden ind i feltet, hvor Alex Loughlan bliver trykket ned – og dommeren dømmer korrekt straffespark.

Alt imens FA spillerne diskuterer med dommeren, står Frederik Christensen fokuseret og har lagt bolden til rette på straffesparkspletten. Da diskussionerne er færdige, kommer turen til målmanden, som også bruger meget tid på at bevæge sig de to meter tilbage på stregen. Frederik Christensen er cool, og går til bolden med stort fokus og sætter et hårdt skud ind bag FA 2000’s målmand til fortjent udligning 1-1.

Et godt point på udebane efter en kamp, hvor det aldrig rigtig lykkedes AB at få sat spillet. Også godt med den store opbakning fra AB fans.

Cheftræner Patrick Birch Braune sagde efter kampen: ”Vi var bestemt ikke tilfreds med vores egen præstation. Vores tekniske niveau og antallet af fejl er uacceptabel især i 1. halvleg. Vi kan slet ikke finde det flow, der skal til i spillet. Vi er for langsomme i tanke og handling, og vi får slet ikke åbnet FA2000.

Alligevel er der stor ros til spillerne for den fight, de lagde for dagen og det hjerte, de viste for at kæmpe sig tilbage i kampen og få hevet sig op.
1 point på udebane i overtiden, hvor man har været bagud, viser bare en stor karakter og en trods. Der er ikke en af spillerne, der slår op i banen, tværtimod bliver der kæmpet for hver en meter og det er det, vi tager med herfra”.

Startopstillingen:
Jonathan Fischer
Otto Dupont
Marcus Hørbye
Rasmus Møller
Albert Nørager
Silas Trier Madsen
Emil Wass
Sylvester Seeger-Hansen
Frederik Ellegaard
Mathias Kisum
Alex Loughlan

På banen kom:
Frederik Christensen
Jonathan Dahl Bagger
Alessio Alicino
Roni Arabaci

Ud gik:
Frederik Ellegaard
Emil Wass
Otto Dupont
Marcus Hørbye

Næste kamp er mod Skive søndag den 7. november 2021 kl. 13.00 på Gladsaxe Stadion.