AB Gladsaxe møder FA 2000

AB Gladsaxe skal bygge videre på sidste weekends fine kamp og 3-1 sejr i Hillerød, når AB lørdag den 30. oktober 2021 kl. 13.45 møder FA2000 på kunstgræsset i Frederiksberg Idrætspark.
AB har trænet hele ugen på kunstgræs, så spillerne er godt forberedt på underlaget.

FA2000 var sidste weekend uheldige med ikke at få alle 3 point, da de på en svær udebane mod HIK måtte se, at HIK udlignede til slutresultatet 2-2 i 92. minut.
I sæsonens første kamp den 8. august, vandt AB med 1-0 over FA2000 på Gladsaxe Stadion. AB’s mål blev scoret af Frederik Christensen på straffe.

Cheftræner Patrick Birch Braune siger: ”Vi fik en god sejr i sidste weekend i Hillerød. Det var Hillerøds første nederlag på hjemmebane. Det skal selvfølgelig give noget momentum og det er en succes, vi tager med os. Vi var meget taktisk disciplinerede og spillerne fulgte flot den gameplan, vi havde lagt.
Når det er sagt, så bliver det en helt anden kamp mod FA2000. En helt anden opgave og det skal vi have respekt for. FA2000 er et hold, der gør det rigtig fint og er meget afklarede i, hvordan de godt vil spille.
Det kræver også, at vi bliver disciplinerede og tålmodige, og at vi spiller med vores egne styrker. Vi tror, det bliver en spændende kamp og årstiden taget i betragtning er det fint, at kampen skal spilles på kunstgræs på Frederiksberg. Der er lagt op til, at de 2 hold vil spille noget godt fodbold og en kamp som vi forhåbentligt vinder til sidst.

Trænerteamet har følgende spillere til rådighed:
1   Oliver Børner
16 Jonathan Fischer
2   Rasmus Møller
7   Frederik Ellegaard
8   Emil Wass
9   Frederik Christensen
10 Sylvester Seeger-Hansen
11 Mathias Kisum
14 Otto Dupont
17 Roni Arabaci
19 Albert Nørager
20 Marcus Hørbye
21 Alessio Alicino
22 Silas Trier Madsen
23 Jonathan Dahl Bagger
25 Alex Loughlan  
    Armin Crncevic

Startopstillingen kan ses 1 time før kampstart på facebook
Streaming af kampen fra hjemmesiden