3 point med hjem fra Hillerød Stadion

AB Gladsaxe skulle i dag spille en svær og vigtig kamp mod Hillerød Fodbold. I forhold til sidste kamp havde Lucas Koch erstattet Albert Nørager i startopstillingen.
På trods af en våd, tung og langhåret bane fik AB en rigtig god start. Allerede efter to min. blev Mathias Kisum fældet udenfor feltet i den helt rigtige Kisum-position. Han tog selv frisparket, og sendte den i velkendt stil ind i målet uden chance for Hillerøds målmand. 1-0 til AB og kampen var i gang.
Efterfølgende sad Hillerød på spillet, men det var AB, der havde de farligste forsøg efter omstillinger. I hele kampen stod forsvaret stabilt og en hårdt arbejdende midtbane, gjorde det svært for Hillerød at komme til chancer.

En chance til Hillerød, hvor bolden bliver headet på tværs af feltet, ender med en redning af Jonathan Fischer.  En Hillerød spiller skubber voldsomt til Fischer, der ramler ind i stolpen, som dog kommer hurtigt på benene igen. I halvlegens overtid får Hillerød en stor chance, som Marcus Hørbye får afværget.
 

I 2. halvleg får AB stadig tilspillet sig en del chancer, men ikke så store, så de ender i mål. Hillerød presser på, og Mads Vang redder på stregen. Jonathan Fischer må kort tid efter ud i fuld længde med en redning.
Men så gik det ellers stærkt – Frederik Ellegaard spurter endnu en gang frem på banen, og tager turen langs baglinjen. Han sender et godt placeret indlæg ind i feltet, hvor en Hillerød-spiller vil afværge hårdt presset af Alex Loughlan, men sender bolden i eget mål til 2-0 til AB.
3 min. senere er det Rasmus Møller, der kommer mod baglinjen og sender et perfekt slået indlæg ind i feltet, hvor Alex Loughlan header bolden i mål til 3-0. Hillerød Fodbold får scoret kort før dommeren fløjter af, så kampen slutter fortjent 3-1 til AB.

 

Cheftræner Patrick Birch Braune siger efter kampen: ”3 rigtig dejlige point på en rigtig svær udebane. Ikke kun fysisk men også inden vi tager til kampen, så ved vi, at Hillerød Fodbold kun har tabt én kamp på hjemmebane i sæsonen. Nu har de også tabt til os.
Det var en enorm taktisk præget kamp. Vi satte store kognitive krav til spillerne på baggrund af det, vi bad dem gå ud og gøre. Det løste vi til UG i dag. Vi var rigtig godt forberedte, og det sagde vi også inden kampen. Et er at sige det før kampen, man skal også gå ud og præstere og det gjorde spillerne i dag. Spillerne fulgte de ting, vi havde aftalt og de stod meget kløgtigt på banen. Det var en akademisk sejr, hvor vi brugte hovedet og det var det, vi vandt på”. 

Kampens startopstilling var:
16 Jonathan Fischer
2   Rasmus Møller
7   Frederik Ellegaard
8   Emil Wass
9   Frederik Christensen
10 Sylvester Seeger-Hansen
11 Mathias Kisum
13 Mads Vang
15 Lucas Koch
20 Marcus Hørbye
22 Silas Trier Madsen

På banen kom:
4   Anton Basbas Pedersen
25 Alex Loughlan
18 Simon Holden
17 Roni Arabaci
23 Jonathan Dahl Bagger

Fra banen gik:
15 Lucas Koch
9   Frederik Christensen
10 Sylvester Seeger-Hansen
8   Emil Wass
7   Frederik Ellegaard

Næste kamp er lørdag den 30. oktober 2021 kl. 13.45 mod FA 2000 i Frederiksberg Idrætspark.