AB er klar til kamp mod Hillerød på udebane

AB Gladsaxe møder Hillerød Fodbold lørdag den 23. oktober 2021. Kampens dommer Casper Thorsøe fløjter kampen i gang kl. 14.00 på Hillerød Stadion.

I den første kamp i august måned på Gladsaxe Stadion endte kampen 1-1, og det var Frederik Ellegaard, der udlignede for AB. Generelt har AB det altid svært mod Hillerød Fodbold og kampene er tætte.
Hillerød vandt i sidste uge med 5-3 over FA2000 på Frederiksberg. AB skal steppe op igen efter de ærgerlige pointtab i 2-2 kampen mod Middelfart på Gladsaxe Stadion sidste søndag.

Cheftræner Patrick Birch Braune siger: ”Vi skal møde Hillerød på lørdag. Det bliver en spændende kamp. Hillerød er et hold, der har gjort det godt og har fået deres point. I de sidste kampe har de spillet 0-0 mod B93, og de har været ude i nogle målfestkampe mod Thisted og FA2000.

Hillerød er et hold, der er rigtig godt organiseret og har flyttet sig meget. Historisk har vi spillet tætte kampe og stået meget lige, og det tror vi også, det bliver på lørdag. Men vi er rigtig godt forberedte og tror, at vi kan tage op til Hillerød og lave et godt resultat. Vi skal være velovervejede og spille med et klart udtryk”.

Trænerteamet har følgende bruttotrup til rådighed:
1   Oliver Børner
16 Jonathan Fischer
2   Rasmus Møller
4   Anton Basbas Pedersen
7   Frederik Ellegaard
8   Emil Wass
9   Frederik Christensen
10 Sylvester Seeger-Hansen
11 Mathias Kisum
13 Mads Vang
14 Otto Dupont
15 Lucas Koch
17 Roni Arabaci
18 Simon Holden
20 Marcus Hørbye
21 Alessio Alicino
22 Silas Trier Madsen
23 Jonathan Dahl Bagger
25 Alex Loughlan

Startopstillingen kan ses kl.13.00 på AB’s facebookside.
Kampen kan streames – se www.ab-fodbold.dk

Foto: AB Forever