Pointdeling i kampen AB mod Middelfart

AB Gladsaxe stillede til start med samme opstilling som i kampen mod Kolding. Der var i tabellen langt mellem AB og Middelfart, men det blev bestemt ikke en walk over for AB. Allerede efter 11 min, får AB ikke stoppet spillet, da Middelfart lykkes med en hurtig omstilling. Resultatet var, at Middelfart kunne bringe sig foran.
Kun et par minutter senere sendte Albert Nørager en aflevering ind over feltet, hvor Emil Wass med en first timer kunne have bragt balance i stillingen. Desværre gik skuddet tæt forbi mål.
Middelfart lykkes med endnu en hurtig omstilling, og selvom Middelfart spilleren følges til baglinjen, så får han kæmpet sig ind i feltet, hvor han bliver nedlagt. Heldigvis klarer Jonathan Fischer men en flot redning– det havde ikke været godt at være bagud 0-2 kun ½ time inde i kampen.

AB sidder på meget af spillet, men Middelfart lurer på hurtige omstillinger. AB får afværget og kommer mere ind i kampen. Både Emil Wass og Mathias Kisum kommer til afslutning, men desværre lige på målmanden. Efter 38 min. spiller Mathias Kisum bolden tilbage til Albert Nørager, der er søgt ind fra fløjen. Han sender et velplaceret indlæg ind til Frederik Christensen, der bliver tæt markeret. Middelfart begår straffe mod Frederik, og han scorer selv og udligner til 1-1.

Kort ind i 2. halvleg får Middelfart et hjørnespark, som ikke bliver sparket væk, og en helt fri spiller kan øge til 2-1.

Efter pausen kommer AB til en del flere chancer, og i det 65. minut sender Mathis Kisum et indlæg ind over feltet, hvor Alex Loughlan header og bolden rammer overliggeren. Riposten sender Frederik Ellegaaard bag Middelfarts målmand til den befriende udligning 2-2. Der kom flere og endda rigtig store chancer til AB, men ingen der kunne sikre de 3 point for en vundet kamp.

Cheftræner Patrick Birch Braune sagde efter kampen: ”Det var en kamp, der langt hen af vejen var op ad bakke. Vi må rose drengene for at vise en masse fight og blive ved med at kæmpe sig ud af tingene. Offensivt skaber vi rigtig mange ting og har mange afslutninger. Vi kunne også godt have lavet et mål eller to mere.

Vi står tilbage og er ærgerlige over, at vi lukker to rigtig dumme mål ind og det er det, der kommer til at fylde. Der burde vi have været skarpere og det skal vi arbejde på. Offensivt er det fint i dag og vi får også vist noget karakter ved at komme tilbage to gange - og så redder Fischer et straffe”. 

Startopstilling:
16 Jonathan Fischer
2   Rasmus Møller
7   Frederik Ellegaard
8   Emil Wass
9   Frederik Christensen
10 Sylvester Seeger-Hansen
11 Mathias Kisum
13 Mads Vang
19 Albert Nørager
20 Marcus Hørbye
22 Silas Trier Madsen

På banen kom:
18 Simon Holden
25 Alex Loughlan
23 Jonathan Dahl Bagger
21 Alessio Alicino
14 Otto Dupont

Fra banen gik:
20 Marcus Hørbye
10 Sylvester Seeger-Hansen
9   Frederik Christensen
8   Emil Wass
13 Mads Vang

Næste kamp er lørdag den 23. oktober kl. 14 mod Hillerød på Hillerød Stadion.

På tirsdag den 19. oktober kl. 18 spiller AB mod Fremad Amager i en transitionskamp på Skovdiget.

Læs også reportagen fra Gladsaxe Bladet: 
https://www.gladsaxebladet.dk/2021/10/tabte-point-til-bundhold/