Sejr på 1-0 over Kolding IF

Der var lagt op til en spændende kamp mellem sidste sæsons nedrykker Kolding IF og AB Gladsaxe, som før kampen lå under de attraktive øverste 6 pladser.
I forsvaret erstattede Marcus Hørbye Anton Bas Bas Pedersen, der var syg. På højre back afløste Mads Vang en skadet Adnan Curovic. På venstre back spillede Albert Nørager i stedet for den karantæneramte Lucas Koch.

Kolding havde spillet i 1. halvleg og satte AB under pres. AB får efter 15 min., en chance hvor Kolding-målmanden var kommet for langt frem på banen, og Albert Nørager sender bolden ind over feltet, hvor Frederik Ellegaard kommer spurtende, men en anelse for sent til at han kunne sætte bolden i mål.

Kolding IF havde bolden mest, men deres chancer var ikke bedre, end at Jonathan Fischer, der var tilbage i målet, klarede afslutningerne med et par klasseredninger.
Efter 22 min. er Frederik Ellegaard alene igennem, og løber mod mål, men afslutningen lykkedes ikke.
Efter 27 min. appellerer Kolding IF for straffe, og Mathias Kisum opfanger bolden og løber helt frem til Koldings felt og sender bolden ind over, hvor Frederik Christensen er godt med, men ikke får sig placeret foran modstanderen.
AB kom frisk ud efter pausen, og satte sig mere og mere på kampen. Emil Wass sender en aflevering til Frederik Christensen, som dog ikke får afsluttet.

Efter 62 min. er Kolding IF tæt på en føring, men afslutningen går tæt forbi mål. Efter 74 min. kæmper Alex Loughlan sig til bolden i flere omgange, og med en snæver og præcis aflevering, får han sendt bolden til Frederik Ellegaard, der spurter fra sin oppasser og sætter bolden i mål til 1-0.

Kolding IF sætter en offensiv ind, som bliver afværget med befriende redninger fra Jonathan Fischer både i det 89. min. og i dommerens overtid. Forsvaret stod godt og fik sendt de mange høje bolde retur på Koldings banehalvdel.

En dejlig søndag på Gladsaxe Stadion med 3 point til AB, der nu er på 6. pladsen.

Efter kampen sagde en glad og tilfreds cheftræner Patrick Birch Braune: ”Det blev til 3 vildt dejlige point i dag mod Kolding. Det var en herre fight i første halvleg, hvor Kolding sad på meget af spillet qua deres fysik. Men vi står godt imod og skaber også nogle chancer den anden vej.

Vi bliver trykket af deres fysik og af deres standardsituationer. Vi laver nogle små ændringer i pausen, og det sætter gang i en positiv spiral. Vi spiller i en ramme med tilskuere og fans, der roste spillerne, når de gjorde det godt og bakkede fantastisk op om holdet. Det skal de have kæmpe ros for og en kæmpe tak.
Den positivitet og energi der strømmer ned mod spillerne, er med til at gøre, at vi står med 3 point. Så lige nu står det som den smukkeste sejr”.

AB stillede med følgende startopstilling:
16 Jonathan Fischer
13 Mads Vang
20 Marcus Hørbye
2   Rasmus Møller
19 Albert Nørager
22 Silas Trier Madsen
8   Emil Wass
10 Sylvester Seeger-Hansen
7   Frederik Ellegaard
11 Mathias Kisum
9   Frederik Christensen

Fra banen gik:
9   Frederik Christensen
10 Sylvester Seeger-Hansen
7   Frederik Ellegaard
8.  Emil Wass

På banen kom:
25 Alex Loughlan
18 Simon Holden
23 Jonathan Dahl Bagger
21 Alessio Alicino

Læs også Gladsaxe Bladets reportage fra dagens kamp: https://www.gladsaxebladet.dk/2021/10/forloesning/

Næste kamp er søndag den 17. oktober kl. 13.00 på Gladsaxe Stadion mod Middelfart.