Mod Kolding IF søndag

AB Gladsaxe møder søndag den 10. oktober 2021 Kolding IF kl.13.00 på Gladsaxe Stadion. 
Kampen er sidste kamp i første halvdel, inden turneringen vender.

Kolding IF har fået en lidt svær start på sæsonen i 2. division efter nedrykningen fra 1. division og tilpasningen til 2. division. Kolding IF ser dog ud til at være ved at komme i gang og spillede i sidste weekend 1-1 på Østerbro Stadion mod B93. I onsdags blev det til 2-0 over FA2000 på Frederiksberg i den udsatte kamp, hvor der manglede 2. halvleg.
AB skal i den grad steppe op efter den blege indsats i sidste lørdags kamp mod Aarhus Fremad og nederlaget på 3-1.

I mandags spillede AB transitionskamp mod B.93 på kunstgræsbanen på Skovdiget. Kampen endte 1-0 til AB på mål af Mads Vang. Flere af 1. holdspillerne, som ikke har fået så meget spilletid de seneste kampe, fik vist sig godt frem og presser på til at få mere spilletid. Så det bliver spændende at se, hvordan trænerteamet blander kortene.

Cheftræner Patrick Birch Braune udtaler: ”Vi skal møde Kolding søndag. Det er et hold, der er nedrykker. Et hold, der i virkeligheden skaber mange chancer, har en god defensiv struktur, har klaret sig fint, men som ikke har fået de resultater, de havde håbet på. Men der er ingen tvivl om, at det er et kompetent hold med en rigtig stærk organisation omkring sig.

Inden sæsonen gik i gang, var Kolding nok det hold, vi så frem mod med størst respekt, så vi skal være på tæerne og være skarpe. Vi er godt forberedt, vi har dykket ned i fagligheden og koncentreret os om at få det bedste frem i os selv og det skal vi vise på søndag.
Der er udsigt til en kamp, hvis vi er gode og spiller op til vores bedste, så kan vi slå Kolding og alle de øvrige hold i rækken. Men det kræver, at vi hele tiden kikker indad og optimerer det, vi har og det arbejder vi stinkende hårdt på uge efter uge”.

Kampen dømmes af Frida Mia Klarlund og har som linjedommere Martin Egtved Munch Jørgensen og Hakan Yurdakul Pedersen.

Truppen til kampen:
1   Oliver Børner
16 Jonathan Fischer
2   Rasmus Møller
7   Frederik Ellegaard
8   Emil Wass
9   Frederik Christensen
10 Sylvester Seeger-Hansen
11 Mathias Kisum
13 Mads Vang
14 Otto Dupont
17 Roni Arabaci
18 Simon Holden
19 Albert Nørager
20 Marcus Hørbye
21 Alessio Alicino
22 Silas Trier Madsen
23 Jonathan Dahl Bagger
25 Alex Loughlan

Start 11’ver kan ses på facebook 1 time før kampstart.
Billetter skal købes på www.boldbillet.dk og der er til denne kamp billet for 5 kr., hvis du bor i Gladsaxe (husk sundhedskortet).