Transitionskamp/træningskamp

Mod B93 mandag den 4. oktober kl. 18.00 på Skovdiget.

Et nyt tiltag har været undervejs et stykke tid, og bliver søsat mandag den 4. oktober kl. 18 på Skovdiget. Her spiller AB mod B93 i en transitionskamp, som skal være med til at styrke træningsmiljøet og mindske afstanden mellem 1. holdet og U19.

Det er en kæmpe udviklingsindsats, hvor der er en mulighed for at blende spillerne og se dem i en kontekst, hvor de spiller med hinanden imod ligeværdige. Det skal gøre det nemmere for de unge spillere at gå ind på 1. holdet.

Samtidig skal kampene bruges til at holde 1. holdspillerne i gang, så de spillere der ikke har spillet så meget, kan få kamptræning. Det samme gælder for spillere, der er på vej tilbage fra skader. De får derved en mulighed for at vise sig frem og spille sig på holdet.

Idéen er spille flere transitionskampe fremover, og at det bliver en fast del af det sportslige setup. Efter kampen bliver kampen og processen evalueret for at se, om det skal fortsætte.

Det er meget vigtigt, at der er den sammenhængskraft mellem holdene. Nogle af de unge kan allerede nu træne med i 1. holdets træning, men de skal også have mulighed for at vise sig frem i en kampsituation. 1. holdet må ikke bare være en lukket enhed, men også et hold, hvor U19 spillerne kan tage ved lære, så de gradvist udvikler deres evner. På den måde kommer der en synergi, der løfter hinanden, som cheftræner Patrick Birch Braune udtrykker det.

Planen er at nedenstående 1. holdspillere deltager i transitionskampen:
Jonathan Fischer
Mads Vang
Roni Arabaci
Simon Holden
Albert Nørager
Otto Dupont
Marcus Hørbye
Alessio Alicino
Jonathan Dahl Bagger
Malthe Frost Pedersen

Hertil 4-5 spillere fra U19.