AB Gladsaxe mod B.93

AB Gladsaxe møder søndag den 26. september 2021 B.93 på Gladsaxe Stadion. Så efter nederlaget til FC Fredericia i tirsdagens pokalkamp, skal AB igen kæmpe om vigtige point. Kampens dommer Nicki Nordlund Hansen sætter kampen i gang kl. 13.00.


B.93 har 15 point, mens AB har 12 point, så der er lagt op til en spændende og tæt kamp. B.93 vandt deres seneste kamp med 1-0 over HIK i Gentofte. Det var et resultat, det bragte holdet op på 2. pladsen i 2. division. AB hentede en flot 4-1 sejr i Skive i den seneste kamp. B.93 trænes af ABs tidligere cheftræner Thomas Nørgaard.

Cheftræner Patrick Birch Braune siger: ”Vi skal møde B.93 og det glæder vi os til. Det er en kamp mellem de to mest scorende hold i rækken. To hold der gerne selv vil tage initiativ i kampene. Vi tror, det bliver en tæt og intens kamp præget af to hold, der tænker fremadrettet.

Det er ikke så vigtigt for os at være 100% i boldbesiddelse, men det at være fremadrettet og direkte tror jeg, bliver en nøgle for os. Generelt skal vi vinde duellerne og vise vilje. Jeg tror, det bliver en kamp i et højt tempo og det er altid spændende at måle sig imod og det glæder vi os til. B.93 er en dygtig modstander, der har rykket sig og gjort det rigtig flot”.

Bruttotruppen til kampen:
1   Oliver Børner
16 Jonathan Fischer
2   Rasmus Møller
4   Anton Basbas Pedersen
5   Adnan Curovic
7   Frederik Ellegaard
8   Emil Wass
9   Frederik Christensen
10 Sylvester Seeger-Hansen
11 Mathias Kisum
13 Mads Vang
15 Lucas Koch
18 Simon Holden
19 Albert Nørager
20 Marcus Hørbye
21 Alessio Alicino
22 Silas Trier Madsen
25 Alex Loughlan

Husk billet skal købes på www.boldbillet.dk – og Gladsaxe borgere kan købe billet til en femmer.

Foto plakat: AB Forever.