Pokalkamp mod FC Fredericia 21/9 kl. 18

AB Gladsaxe tager imod FC Fredericia i morgen tirsdag den 21. september 2021, når topholdet i Nordic Bet Ligaen kommer på besøg på Gladsaxe Stadion til en kamp i Sydbank Pokalen.
Kampens dommer Mostafa Seyfi sætter den spændende pokalkamp i gang kl. 18.00.

AB kommer til pokalkampen efter pokalsejre først over FC Kalundborg og senest med 5-0 sejr over KFUM Roskilde. FC Fredericia kommer til kampen med pokalsejre over Næsby BK og senest med en sejr på 6-4 over Viborg.
Når trænerteamet efter aftenens træningspas har et overblik over truppens eventuelle skader og overbelastninger efter den flotte 4 - 1 sejr i Skive, udtages truppen.

Cheftræner Patrick Birch Braune udtaler: ”Pokalkampe er en sjov størrelse…. Vi skal møde FC Fredericia, der lige nu ligger til oprykning til superligaen. Men en del af charmen ved pokalturneringen er jo netop, at mindre hold kan lave overraskelser.

Vi har de seneste år haft nogle rigtige gode oplevelser i pokalen. Der er ingen tvivl om, at det bliver en meget svær kamp. Vi skal møde en klub, der er et helt andet sted organisatorisk, de er fuldtids professionelle, og har masser af dygtige spillere. Men det er ikke altid, at det kommer til udtryk på banen. Det er vores opgave at gå ud og være med helhjertet i det, vi foretager os og tage alt den læring, vi kan få med fra kampen.

Vi går selvfølgelig ud for at vinde kampen. Vi er i knockoutfasen, så der er ikke noget at tabe. Der er ingen frygt, hvis vi arbejder, så hårdt vi kan og gør vores bedste. Så er vi rigtig tilfredse og så ser vi hvor langt det kan bære os”.

Billetter til kampen købes på www.boldbillet.dk

Indgang og boder er åbne fra kl. 17.00.