Vi tager til Skive for at hente 3 point

AB Gladsaxe drager lørdag den 18. september 2021 på sæsonens næst længste udebanetur, når Skive IK gæstes. Kampen spilles kl. 14.00 på Hancock Arena Engvej 17 i Skive.
Fodbold skal ses på stadion, men hvis du ikke lige kommer forbi Skive, så kan du streame kampen.

Skive IK har haft en svær start på sæsonen efter deres nedrykning fra Nordic Bet Ligaen i sidste sæson og omstillingen til 2. division.
AB skal steppe op igen efter sidste søndags skuffende nederlag til Brabrand på Gladsaxe Stadion.

Efter fredagens træning siger cheftræner Patrick Birch Braune: ”Vi skal til Skive i morgen, og Skive er nedrykker, men også en klub der har haft det svært i år. Det viser deres placering, men vi ved, det er et rigtig godt hold med masser af erfaring. En blanding af unge spillere men også spillere med erfaring fra højeste hylde.
Det er en rigtig kompetent modstander, vi skal møde, så vi skal være en god udgave af os selv. Det skal vi være i alle kampe i år, og det har vi ikke været hver kamp, og det er et problem. Derfor er resultaterne heller ikke gået vores vej de sidste par kampe. Vi har fået nogle tætte, uafgjorte kampe og nogle kampe med tætte nederlag. Det gør nu, at vi står med en ny mulighed for at vise noget karakter og noget hjerte i de ting, vi render og laver.

Det er vigtigt, at vi står sammen hele vejen rundt om holdet. Det starter hos den enkelte spiller i truppen, hos trænerstaben og hos alle omkring holdet. Vi skal alle bakke op om hinanden, og med god støtte fra alle fans, skal vi hive sejre hjem igen.

Det er nu vi stepper op, og det er nu, vi viser, hvad vi er lavet af. Det er det, vi tager til Skive for at bevise. Vi tager til Skive for at tage de 3 point, og det skal ses i vores udtryk”.

Nedenstående spillere er med i bussen til Skive:

Oliver Børner
Jonathan Fischer
Rasmus Møller
Anton Basbas Pedersen
Adnan Curovic
Frederik Ellegaard
Emil Wass
Frederik Christensen
Sylvester Seeger-Hansen
Mathias Kisum
Lucas Koch
Roni Arabaci
Simon Holden
Albert Nørager
Marcus Hørbye
Silas Trier Madsen
Jonathan Dahl Bagger
Alex Loughlan