En top-indsats men desværre nederlag

AB Gladsaxe tabte i dag 1-2 til Næstved på udebane. AB spillede en rigtig god kamp, og sad i lange perioder på kampen. Det var dog Næstved, der kom bedst fra start og trykkede AB i bund i de første 10-15 min. af kampen. Det var også i den periode, at Næstved bragte sig foran med 1-0.
Næstved kunne også i den periode have bragt sig yderligere foran, men på bl.a. fine redninger af Jonathan Fischer og solidt forsvarsspil, blev det ved 1-0. Herfra arbejdede AB sig stille og roligt ind i kampen og overtog mere og mere af spillet. Et overtag der faktisk holdt kampen ud.

AB fik flere chancer, og efter 64 min. laver Frederik Ellegaard et godt forarbejde og spiller Frederik Christensen, der udligner til 1-1.
Et uafgjort resultat havde været retfærdigt, men sådan gik det ikke. Med kun 3 min. igen lagde Næstved et højt indlæg indover AB’s felt og Jonathan Fischer kommer ikke langt nok ud i feltet, så Næstved kan bringe sig foran 2-1.
Alt i alt en rigtig god præstation af AB på en svær udebane mod topholdet. Også en god præstation af debutanten Alex Loughlan, der gjorde et fint indhop. Sidst men ikke mindst en flot præstation af AB Forever, der flot støttede holdet kampen igennem.

Efter kampen sagde cheftræner Patrick Birch Braune: ”Øv - vi er super ærgerlige, når vi står her efter kampen og ikke har fået nogle point. Det havde vi fortjent. Jeg synes, det er en kamp på et meget højt niveau. Vi starter ikke særligt godt de første 10 - 15 minutter. Vi får repareret på det og får arbejdet os stille og roligt ind i kampen. Næstved er et rigtigt godt hold, men vi er også rigtig gode og kampen var til mere end 2. division. Der var knald på og højt tempo.

Vi er rigtig ærgerlige over, at vi ikke får point med hjem. Men vores præstation er der ingen, der kan tage fra os og vi kan sagtens bygge videre på den. Lige nu skal vi lige fordøje, at vi får så sen en scoring imod os og derefter skal vi bare videre og bruge den gode præstation til det videre forløb”.

Startopstillingen i dagens kamp
16 Jonathan Fischer
5 Adnan Curovic
4 Anton Basbas Pedersen
2 Rasmus Møller
15 Albert Nørager
18 Simon Holden
6 Daniel Warmbach
22 Silas Trier Madsen
11 Mathias Kisum
7 Frederik Ellegaard
9 Frederik Christensen

På banen kom:
10 Sylvester Seeger-Hansen
15 Lucas Koch
17 Roni Arabaci
25 Alex Loughlan
8 Emil Wass

Fra banen gik:
18 Simon Holden
5 Adnan Curovic
11 Mathias Kisum
7 Frederik Ellegaard
22 Silas Trier Madsen

Foto: AB Forever

Læs også reportagen fra  Gladsaxe Bladet:

Næste kamp er søndag den 12. september 2021 kl. 13.00 på Gladsaxe Stadion mod Brabrand.