Topopgør i Næstved 5/9-2021

AB Gladsaxe møder søndag den 5. september 2021 Næstved på TINTSHOP PARK Rolighedsvej 20 i Næstved. Kampen starter kl. 13.00.

Næstved topper 2. division og er kommet rigtig godt fra start i denne sæson med 4 sejre og 1 uafgjort i de 5 første kampe. AB har vundet 2 kampe og spillet 3 uafgjort. Så AB skal nok få kamp til stregen, når de to ubesejrede tophold møder hinanden.

I foråret trak AB det længste strå med en 2-1 sejr på Næstved Stadion.

I forhold til truppen mod Hillerød i sidste weekend på Gladsaxe Stadion, hvor kampen endte 1-1, er Roni Arabaci og Jonathan Dahl Bagger gledet ud af truppen og er erstattet af Alex Loughlan og Marcus Hørbye

”Vi skal til Næstved søndag, og det er topkamp lige nu. Vi skal lægge på nu, vi har spillet uafgjort i de sidste 3 kampe og vundet de 2 første. Overordnet set har vi været gode i perioder af kampene, men nu vil vi gerne bygge på, så de gode perioderne bliver længere. Vi spillede en rigtig god pokalkamp i onsdags, hvor mange af de ting vi godt vil, kom til udtryk. Det skal vi tage med ned til Næstved. Der ingen tvivl om, at vi godt vil være mere sprudlende. Vi vil godt op og være med, men vi må også erkende at mange hold har spillet meget forkrampede og det har vi også. Det skal vi erkende, samtidig med at vi er kommet godt igennem kampene med et godt pointsnit. 
Men nu skal vi tage det næste skridt og lægge på og gå ud og brage igennem. Det håber vi på, at vi kan gå ned og gøre mod Næstved,"siger cheftræner Patrick Birch Braune.

Trænerteamet har valgt nedenstående trup til kampen:
16 Jonathan Fischer
1   Oliver Børner
2   Rasmus Møller
4   Anton Basbas Pedersen
5   Adnan Curovic
6   Daniel Warmbach
7   Frederik Ellegaard
8   Emil Wass
9   Frederik Christensen
10 Sylvester Seeger-Hansen
11 Mathias Kisum
13 Mads Vang
15 Lucas Koch
18 Simon Holden
19 Albert Nørager
20 Marcus Hørbye
22 Silas Trier Madsen
25 Alex Loughlan

AB Forever giver GRATIS BUSTUR til Næstved til alle, der vil med og se kampen og bakke op om holdet. Tilmelding og læs mere info om turen på fanklubbens hjemmeside.

Kampen kan streames på: https://streaming.2-division.dk/

Startopstillingen offentliggøres time før kampstart på https://www.facebook.com/abfodbold