AB Gladsaxe og Alex Loughlan indgår kontrakt

Lige inden transfervinduet smækkede i for denne gang, har AB Gladsaxe skrevet kontrakt med angriberen Alex Loughlan.
Alex kommer fra Herlev IF og er 26 år gammel. Han er en høj robust spids angriber med mål i støvlerne. I sidste sæson blev han topscorer i Danmarksserien og havde sin store andel i Herlev IF flotte oprykning til 3. division.

”Vi har i timerne op til transfervinduets lukning skrevet kontrakt med Alex Loughlan. Alex er en stor stærk angriber, der har sine kvaliteter i luftspillet, men er også enorm hårdt arbejdende og en fit spiller.
Alex giver os nogle muligheder, som vi har ledt efter længe. Ikke fordi vi er utilfredse, med dem vi har, men vi får en ekstra dimension med Alex i forhold til de spillere, vi har. Vi tror, at Alex kan gøre sine medspillere rundt om ham bedre.

Alex har haft en meget speciel fodboldrejse. Han er ikke gået vejen fra en uddannelse på et akademi, det er bare gået lynhurtigt for Alex fra han startede med hyggebold på serie 2 hold i Herlev IF til at blive topscorer i danmarksserien. I øjeblikket har han spillet 5 gode kampe for Herlev IF i 3. division.  

Vi er meget spændt på, og har en stor tro på, at Alex kan tage det næste skridt op og slå igennem. Det er vi meget positive omkring og håber, at han griber muligheden. Vi vil i hvert fald gøre alt for at facilitere det og få Alex til at se bedst mulig ud”, siger cheftræner Patrick Birch Braune.
 
Alex Loughlan udtaler;” Jeg er rigtig glad for at komme til AB. Det er en spændende udfordring for mig at starte med helt nye holdkammerater og trænere. Jeg er frisk på at starte på et højere niveau, og jeg vil gøre, hvad jeg kan for at blive bedre og bedre. Jeg glæder mig til at træne med holdet, og jeg håber, jeg kan hjælpe med en god indsats til træning og kampe – og så vil jeg gerne score mange mål!”

Vi siger velkommen til Alex, som får trøje nummer 25.