AB Gladsaxe videre i Sydbank Pokalen

I forhold til tidligere kampe, var der skiftet ud på en del pladser i onsdagens pokalkamp mod KFUM Roskilde. Der var mulighed for at spille flere spillere sammen, og for at nogle af de spillere, som ikke får så meget spilletid, kunne komme i aktion i en kamp. Der blev spillet teknisk flot fodbold, hvor afleveringerne blev sendt afsted hurtigt og præcist. AB lagde frisk fra start og tog initiativet. Gennem hele kampen sad AB på spillet, og det var ikke for lidt, at kampen sluttede med en flot sejr på 5-0 på mål af Rasmus Møller 1-0, Frederik Christensen 2-0 og Mads Vang 3-0 Mads Vang 4-0 Mathias Kisum 5-0.

Kampen gav debut til Malthe Frost Frost Pedersen, og den korte spilletid til trods, så var det tydeligt, at han har potentiale til på et tidspunkt at blive en stor del af holdet.

Kampen gav også spilletid på 90 min. til Oliver Børner i målet, og det gjorde han godt med hurtige udspark til de lynhurtige spillere på kanterne. AB havde flere chancer, og KFUM Roskilde kun få.
Først efter 43 min. blev et indlæg fra højre side sendt i mål af Rasmus Møller. Efter pausen blev der foretaget udskiftninger, og kun 5 min. efter 2. halvlegs start tilkæmper Adnan Curovic sig et hjørnespark. Frederik Christensen opfanger bolden, og kan sætte den i kassen til 2-0.

Efter 65 min. tager Emil Wass en tur på baglinjen og spiller bagud til Mads Vang der sikkert scorer til 3-0. Mathias Kisum kommer på banen, og der går vel knap 20 sekunder, så har han sendt en god aflevering afsted indenom til Mads Vang, der scorer endnu en gang. Mathias Kisum slutter målrækken med et følt spark udenfor målmandens rækkevidde til slutstilling 5-0.

Det var en glad og tilfreds cheftræner, der efter kampen sagde: ”Det var en dejlig 5-0 sejr i dag. Der var ikke tvivl om det, vi sidder på det fra start til slut. Oliver Børner har vel dårligt en redning. Det var en fornøjelse at se de mange spillere, der ikke har spillet så meget, at de virkelig kommer ind og byder sig til. Der er stærk konkurrence om pladserne. Vi er aggressive og maste dem. Der går et stykke tid inden, vi får scoret det første mål. Det giver et mentalt boost, når vi bare bliver ved med kværne på og gør tingene færdige. Der var ikke på noget tidspunkt i løbet af kampen, hvor vi havde en dårlig periode. En helstøbt indsats i dag og så glæder vi os bare til at møde Næstved på søndag og tage nogle af tingene med fra i dag til den kamp”, slutter Patrick Birch Braune.

Foto: AB Forever.

Startopstillingen var:
  1 Oliver Børner
14 Otto Dupont
  4 Anton Basbas Pedersen
  2 Rasmus Møller
15 Lucas Koch
21 Alessio Alicino
22 Silas Trier Madsen
  8 Emil Wass
23 Jonathan Dahl Bagger
12 Mads Vang
17 Roni Arabaci
  9 Frederik Christensen

Fra banen gik:
  4 Anton Basbas Pedersen
  9 Frederik Christensen
21 Alessio Alicino
23 Jonathan Dahl Bagger
  8 Emil Wass

På banen kom:
  5 Adnan Curovic
10 Sylvester Seeger-Hansen
  7 Frederik Ellegaard
11 Mathias Kisum
24 Malthe Frost Pedersen


Næste kamp er søndag den 5. september kl. 13.00 mod Næstved på Tintshop Park.

OBS. AB Forever inviterer alle på gratis bustur til kampen i Næstved. Se mere på www.ABForever.dk